UFO: Aftershock

Jorden er under romvesenenes kontroll, og menneskehetens fremtid henger i en tynn tråd. Kan du redde dagen (og fremtiden)?

UFO: Aftermath tok for seg sivilisasjonens undergang, og gav deg ledelsen over en liten gruppe overlevende som måtte kjempe mot romvesenene som bak for ødeleggelsen av jordkloden vår. I UFO: Aftershock har restene av menneskeheten blitt fraktet til en romstasjon med sitt eget økosystem, hvor de skulle få lov til å leve i fred mens de invaderende romvesenene gjorde som de ville med planeten vår.

Planen deres var å dekke jordoverflaten med såkalt biomasse, i håp om at denne etter hvert ville danne sin egen bevissthet med enorme parapsykiske krefter. Men nå er noe i ferd med å gå fryktelig galt for de vitenskapelige romvesenene, og det viser seg nok raskt at det også denne gangen blir menneskeheten som må lide.

UFO: Aftershock er et taktisk strategispill elementer fra administrative strategispill og rollespill. I tillegg til å lede troppene dine i kamp ute i felten, må du jobbe med basene dine og legge verdensomspennende strategier. Blant forbedringene nevnes muligheten til å gå inn i bygninger, et diplomatisk aspekt og et nytt system for å trene opp soldatene dine.

Den nylanserte demoen av spillet er på 268 MB, og inneholder tre taktiske oppdrag som foregår i London, Paris og Stuttgart. Du finner demoen ved å følge disse lenkene:

Mer informasjon om UFO: Aftermath, som nylig ble ferdigutviklet, finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden