Ulovlig fremtidsracing til PSP

I det futuristiske racingspillet StateShift kastes regelboka ut av vinduet.

Midas Interactive har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til PSP-spillet StateShift, fra den nederlandske utvikleren Engine Software. Dette spillet foregår i en fremtid hvor økonomiske og økologiske problemer har ført til en rekke blodige konflikter.

StateShift er et bilspill hvor poenget er å komme først over målstreken, koste hva det koste vil. Her får vi tilgang til en rekke futuristiske biler, og får delta i halsbrekkende konkurranser på farlige baner.

Spillet tilbyr flere enspillermoduser, inkludert en omfattende enspillerkarriere. Dessuten får vi mulighet for trådløs flerspiller. Engine Software forteller at de er svært fornøyd med hvordan utviklingen har gått, og at de gleder seg til å få spillet ut på markedet.

Det er ikke klart når Midas Interactive vil lansere StateShift, og de forteller at de vil gi ut mer informasjon om spillet og utgivelsen i løpet av de kommende ukene. Er du interessert kan du jo følge med på om det skjer noe på spillets offisielle nettsted (som for øyebikket er ganske tomt).

Siste fra forsiden