Ultimate Mortal Kombat 3 på XBLA

Midway har lansert det blodige slåssespillet Ultimate Mortal Kombat 3 på Xbox Live Arcade. I tillegg har det kommet en demo av Tony Hawks nyeste eventyr.

For noen år siden var det ikke Bully og GTA som tok massemedienes oppmerksomhet hver gang de ville skaffe seg noen ekstra lesere ved å fortelle hvor grusomme spill var. I stedet var det spill som Doom og Mortal Kombat-serien som fikk gjennomgå, og nå som Ultimate Mortal Kombat 3 har blitt lansert på Xbox Live Arcade, kan du finne ut hvorfor Midways slåssespillserie fikk så mye oppmerksomhet som den gjorde.

Ultimate Mortal Kombat 3 kommer med 22 spillbare slåssekjemper, hver med sine egne unike avlivningsmanøvre, baby-manøvre (hvor de straffer motstanderen for dårlige prestasjoner ved å forvandle han eller hun til en liten baby) og vennskapsmanøvre. Selvsagt får vi en haug av arenaer hvor vi kan slåss, flere turneringer å delta i og mulighet til å spille mot andre. Vi kan også spille to mot to.

Spillet gir oss mulighet til å låse opp 12 "achievements", og kommer med omfattende poengtavler på Xbox Live. Prisen du må ut med for å ta del i denne digitaliserte herligheten, er 800 Microsoft-poeng, men om du bare er nysgjerrig kan du laste ned en gratis demo (som er på like under 50 MB).

Apropos demo; i løpet av helgen dukket det også opp en spillbar demo av Neversofts nyeste Tony Hawk-spill, Project 8. Demoen er på 340 MB, og gir deg en mulighet til å finne ut hvor god du er med virtuelt rullebrett (og forhåpentligvis også hvor moro det er å drive på med det, slik at du kan gjøre deg opp en mening om du vil kjøpe spillet eller ikke). Vi kjenner ikke demoens nøyaktige innhold.

Siste fra forsiden