Underjordisk action i Hero

Actionrollespillet Hero tar oss med til en middelalderverden under jorden.

Grotter er ikke akkurat mangelvare i rollespillsjangeren, men Hero skal visstnok gjøre ting litt annerledes enn det vi er vant med. Vanlige rollespillgrotter er fæle steder, fulle av monstre og gjenglemte skatter. Grottene i Hero er befolket av et Arx Fatalis-aktig middelaldersamfunn, hvor folk bare prøver å overleve. Dessverre for dem, angripes samfunnet deres av onde makter.

Hjemme hos Hr. Gollumsen

Hero kommer fra Firefly Studios (folkene bak Stronghold-serien), og benytter seg av en helt ny grafikkmotor. Utgiver Gamecock sier at vi får mulighet til å storme heroisk gjennom grotter og fangehull mens vi nyter et detaljnivå som ikke tidligere har vært mulig i sjangeren, og at vi får mestre nærkamp, pil-og-bue og magi. Dessuten forteller de om et nytt og brutalt system for kamp mot store mengder av monstre.

Kooperativt spill er i vinden som aldri før, og Hero gir oss mulighet til å spille gjennom hele kampanjen sammen med en venn. Hero kommer til PC og en nestegenerasjonskonsoll (Gamecock røper ikke hvilken) til våren 2009. Mer info, samt en noe klisjéfylt trailer, kan du finne på spillets nettsted.

Siste fra forsiden