Undersjøisk terrorkamp fra Anaconda

I Red Ocean spiller du en dykkerinstruktør som finner en terroristbase dypt under havets overflate.

Den tyske spillutgiveren Anaconda har kunngjort Red Ocean, et førstepersons skytespill for PC som skal lanseres til neste år. Her spiller du Jack Hard, en hardbarket (haha) dykkerinstruktør som ved en tilfeldighet kommer over en sovjetisk forskningsstasjon dypt under havets overflate.

Sovjeterne har imidlertid forlatt stedet (fordi de rett og slett gav opp hele kommuniststyret for mange herrens år siden), men det betyr dessverre ikke at basen står tom. Ondsinnede terrorister har nemlig bestemt seg for å bruke basen som et ledd i deres ondsinnede terroristplaner, og før Jack vet ordet av det, er han fanget. Nå må han redde seg selv, og forhåpentligvis også verden, fra terroristene.

Spillets store skrytepunkt er at vann spiller en stor rolle i gameplayet, enten det er i flytende form, is eller damp. Flytende vann kan man selvsagt svømme i, noe som tillater Jack å snike seg ubemerket inn på fiendene (som også kan druknes). Is har også spennende egenskaper (som de som har testet Dark Messiah of Might & Magic-demoen vet), mens glovarm damp heller ikke er til å spøke med.

Red Ocean utvikles av tyske Collision Studios, som har noen sanntidsstrategispill på samvittigheten, i tillegg til at de jobber med et mer seriøst prosjekt som kalles Interactive Risk & Incident Simulations.

Siste fra forsiden