Undervannseventyr fra Russland

Diver: Deep Water Adventures tilbyr en blanding av taktisk strategi og førstepersons actioneventyr.

Det er ikke bare Digital Jesters og Super X Studios som jobber med spill hvor handlingen foregår ute i naturen - russiske Biart Multimedia er i full gang med arbeidet på Diver: Deep Water Adventures, som beskrives som en blanding av taktisk strategi og førstepersons eventyr-action.

Det første du må gjøre i dette spillet er å ta dykkersertifikatet. Når dette er gjort får du en rekke oppdrag, slik som å finne og heve sunkne skatter, uskadeliggjøre hvithaier som liker smaken av menneskekjøtt og studere og fotografere havbunnen på oppdrag for berømte tidsskrifter. Undervannsdelen av spillet skal være en kompleks dykkersimulator, og for å lære deg opp tilbyr spillet blant annet ekte treningsvideoer.

Ved hjelp av båten din kan du kjøre rundt i hele verden for å finne passende steder å dykke. Spillet kommer med over ti ekte undervannsområder, samt en uendelig mengde skipsvrak (inkludert kjente, ekte vrak). Naturligvis får du massevis av dykkerutstyr som du kan benytte deg av, og noe av det vil være lisensiert.

Spillet lover flott undervannsgrafikk, mulighet for dykking både på dagen og natten, et endeløst og ikke-lineært gameplay, mulighet for å ta undervannsbilder og mye mer. For skjermbilder og et par trailere kan du stikke over til det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden