Undervannseventyr i Diver

Nå kan du kjøpe dykkerspillet Diver: Deep Water Adventures direkte fra utviklerne.

Diver: Deep Water Adventures tilbyr en blanding av dykkersimulator og spennende arkadeeventyr. Det første du må gjøre i dette spillet er å ta dykkersertifikatet. Når dette er gjort får du en rekke oppdrag, slik som å finne og heve sunkne skatter, uskadeliggjøre hvithaier som liker smaken av menneskekjøtt og studere og fotografere havbunnen på oppdrag for berømte tidsskrifter.

Ved hjelp av båten din kan du kjøre rundt i hele verden for å finne passende steder å dykke. Spillet kommer med over ti ekte undervannsområder, samt en uendelig mengde skipsvrak (inkludert kjente, ekte vrak). Naturligvis får du massevis av dykkerutstyr som du kan benytte deg av, og noe av det vil være lisensiert.

De russiske utviklerne lover flott undervannsgrafikk, mulighet for dykking både på dagen og natten, et endeløst og ikke-lineært gameplay, mulighet for å ta undervannsbilder og mye mer. Nå kan du kjøpe dette spillet direkte fra utviklernes nettsted, og om du bestiller før 14. januar får du den kommende ekspansjonspakken helt gratis.

Prisen er på cirka 30 euro (omtrent 244 kroner). Utviklerne har allerede sikret seg utgivelseskontrakter for deler av verden, men som så mange andre russiske utviklere sliter de med å få innpass i engelskspråklige territorier og på det nordiske markedet. For øyeblikket er altså denne nettutgaven den eneste måten for oss nordmenn å kjøpe spillet på.

Siste fra forsiden