Universe at War: Earth Assault

Westwood-veteranene i Petroglyph er tilbake med nok et strategispill. Nå kan du teste det.

Universe at War: Earth Assault er et sanntidsstrategispill som foregår i en nær fremtid, hvor menneskeheten får stifte bekjentskap med flere nye utenomjordiske raser. Den ene av dem kalles Hierarkiet, og planlegger å høste alt organisk materiale fra jordkloden.

Fremtidens kriger blir lekre

De andre rasene er her stort sett for å krige mot det grusomme Hierarkiet, og de teknologisk underlegne menneskene havner altså mellom asken og ilden.

Westwood-veteranene i Petroglyph (også kjent for Star Wars: Empire at War) skryter av at spillet vil introdusere en rekke nyheter, inkludert noe de kaller Tactical Dynamics.

Dette systemet tillater spillerne å skreddersy enhetene sine i sanntid på slagmarken. Våpen og forsvarsverker kan modifiseres underveis slik at du på best mulig måte kan utnytte deg av den taktiske situasjonen du til en hver tid er i.

Den nylanserte demoen av Universe at War er på 1,2 GB, og inneholder en øvingsdel og de første to oppdragene i kampanjen til Hierarkiet.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Vil du vite mer om Universe at War: Earth Assault kan du besøke spillets nettsted eller lese et intervju med skaperne.

Siste fra forsiden