Unreal 2 med flerspiller

Unreal 2 får endelig flerspiller-funksjon, og nå kan du teste den.

Da Unreal 2 kom ut for snart et år siden var det mange som klaget over at det manglet flerspiller. Utgiverne forklarte at de hadde valgt å fokusere på å lage enspillerkampanjen så god som mulig, og dermed hadde blitt nødt til å droppe den opprinnelig planlagte flerspillerkomponenten.

Nå er imidlertid flerspiller på vei, som en gratis ekspansjonspakke du kan laste ned fra nettet. Dermed kan det raskt bli tid for å legge Unreal 2 inn på harddisken igjen, for denne ekspansjonen virker faktisk temmelig god. Det at den er gratis er jo heller ingen ulempe.

XMP ("eXpanded MultiPlayer") inneholder kontrollerbare kjøretøy og beskrives som et klassebasert flerspiller-spill som foregår på store, åpne kart. Spillerne må kjempe om kontrollen over energikilder til krigsmaskinen deres, samt "deployment points" slik at soldatene kan komme seg hurtig til fronten. For å vinne en kamp må ditt lag kontrollere fire spesielle objekter ("artefacts").

Demoen av XMP kan spilles av alle, og det er ikke nødvendig å kjøpe eller installere Unreal 2 for denne. Selve ekspansjonspakken fungerer naturligvis kun hvis du har Unreal 2. Atari har også kunngjort en spesialutgave av Unreal 2 som inneholder XMP, men det er ikke klart når denne kommer til Europa. Til slutt kan det nevnes at Xbox-versjonen av Unreal 2 kommer til å inneholde XMP fra starten av.

Demoen kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden