Unreal Tournament 2007 utsatt til 2007

Midway har bekreftet overfor nettstedet Gamespot at vi ikke får se noe til Unreal Tournament 2007 dette året.

Mange hadde håpet at Unreal Tournament 2007 ville komme på markedet før jul, men slik blir det dessverre ikke. Representanter for Midway har nemlig bekreftet overfor Gamespot at spillet ikke kommer før første halvdel av 2007. I utgangspunktet var planen å gi ut spillet innen mai i år, men etter som den opprinnelige utgivelsesdatoen nærmet seg ble lanseringen forskjøvet til vinteren.

Midways kommentarer gjelder kun PC-versjonen, og de har ikke sagt noe om når PS3-versjonen skal lanseres. Det er imidlertid lite som tyder på at spillet er klart til PS3-lanseringen i november, slik det amerikanske bladet PSM hevdet tidligere i år. Midway har heller ikke bekreftet ryktene om at spillet også kommer til Xbox 360.

Unreal Tournament 2007 fortsetter der de populære forgjengerne slapp, og et av målene er å få Unreal Tournament 2007 til å fungere som en blanding av UT 2004 og det første Unreal Tournament-spillet fra 1999. Fokuset er fortsatt på flerspiller (og flerspiller-aktige enspillerkamper mot "bot-er"). Spillet benytter seg av Epic sin Unreal Engine 3, og vi kan med andre ord forvente en haug av grafiske finesser og spesialeffekter.

I forhold til gameplayet får vi nye spilltyper, kjøretøy og våpen. Den nye Conquest-modusen introduserer kjøretøybaserte kamper som foregår over store områder, hvor spillerne må ta kontroll over bunkere og baser for å vinne. Selvfølgelig kommer også klassiske moduser som Deathmatch og Capture the Flag tilbake, i forbedrede versjoner. De datastyrte spillerne blir dessuten mer intelligente enn i noen tidligere UT-spill.

Siste fra forsiden