Urban action fra Konami

Konami henger seg på GTA-bølgen, og kunngjør Crime Life: Gang Wars - et actioneventyr hvor handlingen foregår i kriminelle miljøer og spilleren loves massevis av frihet til å gå hvor han vil.

Crime Life: Gang Wars er under utvikling hos Konami Europe, og vil komme til PC, PS2 og Xbox. Spillet foregår i en storby som har fått navnet Grand Central City - et voksende metropolis der hensynsløse gjenger hersker i gatene. Du får rollen som en ung og uerfaren småkriminell, og målet er å bli leder av gjengen din og beskytte den mot andre gjenger og lovens lange arm.

Spillet kommer med en sterk historie som, i følge Konami, vil vise de uheldige sidene ved gjenglivet. I tillegg loves sterke karakterer og et fritt gameplay hvor respekt er det sentrale elementet. For å skaffe deg denne respekten må du kjempe mot rivaliserende gjenger. Fokus vil være på nevekamp, og det blir din jobb å vise at du er den mektigste gjenglederen i Grand Central City.

Crime Life: Gang Wars skal lanseres i år. For mer informasjon og en liten smakebit av spillets stil, kan du besøke det offisielle nettstedet, som du finner lenke til nederst på siden.

Siste fra forsiden