Urørt-rock på Gullstikka

Fjorårets Urørt-vinner står for det musikalske innslaget på årets Gullstikka.

Det lovende rockebandet Heroes & Zeros fra Lillesand har takket ja til å spille på Sentrum Scene under årets Gullstikka-utdeling 1. mars. Gruppa spilte sin første konsert i mai 2005, og vant Zoom-prisen og NRK P3s Urørt-pris for beste band i 2006. De har elleve festivalkonserter bak seg, blant annet på Quarten, Øya og By:Larm i Tromsø. For tiden jobber de med sitt debutalbum.

Unge og fremadstormende rockere i Heroes & Zeros

– Med energiske Heroes & Zeros på scenen, Jonna Strømme som konferansier og underholdningsinnslag fra Radioresepsjonen, er det duket for en heftig kåring av fjorårets beste spill, skriver Kirsti Danielsen fra arrangørkomiteen i en pressemelding.

I tillegg til kategoriene som kåres av juryen og publikum, deler samarbeidspartner NRK ut Folkets Pris. Her kåres fjorårets beste spill, uavhengig av sjanger, plattform eller aldersmerking. På NRK.no kan du stemme frem de spillene som er nominert av NRK.

Videre deles det ut en pris for beste ikke-kommersielle spillside, drevet av ildsjeler på privat basis. De nominerte i denne kategorien er Battlefield.no, FinalFantasy.no, FMNorge.no og Wii-Fan.net. Her legges det vekt på kvalitet, design, oppdateringsfrekvens, sprelske påfull og engasjement.

Et begrenset antall publikumsbilletter er lagt ut på Gullstikka.no For 100 kroner får du se showet fra salen, og teste siste nytt på Xbox 360, Wii og PlayStation 3. Aldersgrensen er 20 år.

Hele arrangemente sendes direkte på NRK Nett-TV og i opptak på NRK2.

Siste fra forsiden