Telenorligaen Våren 2019 - Rocket League

– Ursus får juling hvis de ikke spiller bedre

Razzle Dazzlers har ikke latt seg imponere av kveldens Rocket League-motstander.

Psyonix, Fabian Fjeldvik, Eivind von Døhlen/Gamer.no

Telenorliga-våren i Rocket League fortsetter etter en spennende førsterunde for en uke siden. Flere lag viste nerver i sesongåpningen, men i de fleste oppgjørene ble sluttresultatene likevel omtrent som forventet.

SLIK SPILLES ANDRE RUNDE I TELENORLIGAEN

Vis mer

Torsdag 14. februar:
Kl. 20:00: Razzle Dazzlers - Team Ursus
Kl. 20:00: Tøvpatruljen - Byte
Kl. 21:00: Gutta Boyz - GoToSleep
Kl. 22:00: Nordavind - Team Bjønnsk
Fredag 15. februar:
Kl. 19:00: Perfect Storm - Bamble

I kveld møtes to lag hvis innledende kamper ble ganske forskjellige. Razzle Dazzlers led et tøft, men jevnt tap mot sluttspillkandidat Bamble DreamTeam, mens Team Ursus kranglet seg til seier mot et tilsynelatende svakere Gutta Boyz.

Begge lag håper å prestere bedre enn de gjorde for en uke siden, og vi har tatt temperaturen i hver leir.

Se kampen direkte klokken 20:00 via Twitch-kanalen Matchpoint »

– Ursus får juling hvis de ikke spiller bedre

Andreas «Andey» Groven, også kalt «Entertaineren Andey».
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Før sesongen begynte var det flere som uttrykte tvil om hvorvidt Razzle ville klare å repetere andreplassen fra i høst. Laget mistet en sterk spiller i «Sacred», men fikk inn Andreas «Andey» Groven og i første runde viste laget gode takter selv om det ikke holdt helt inn.

DISSE SPILLER FOR RAZZLE

Vis mer

Mads «Maadzz» Gjelsten
Aleksander «Phocas» Jensen
Andreas «Andey» Groven

– Surt tap i første runde. Den kampen kunne gått begge veier, og vi er irriterte over at vi ikke klarte å få med oss poeng, forteller Groven til Gamer.no.

Nå skal gutta bevise akkurat hva de er gode for, og en seier mot Ursus ville tilsynelatende blitt det perfekte comeback. «Andey» forventer imidlertid grei match mot en motstander han mener er overvurdert.

– Team Ursus kommer til å få juling hvis de ikke spiller bedre enn i forrige serierunde. Laget er overvurdert, og har ikke imponert noen av topplagene enda. I dag har de sjansen til å vise hva de er gode for, avslutter Groven.

Les også: Er dette sesongen Nordavind vippes ned fra tronen? »

– Tror det blir en hard kamp

Les også
Anmeldelse: Rocket League
Jørgen «Inferno» Klaastad.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Ursus ligger på delt tredjeplass etter én runde spilt, men også her kunne ting ha gått veldig annerledes. Trioen snek til slutt med seg tre poeng, i en kamp hvor forhåndsfavoritten aldri virket helt trygg.

DISSE SPILLER FOR URSUS

Vis mer

Jørgen «Inferno» Klaastad
Sandér «Twilek» Austad
Jonas «Lemon» Roald

– Kampen mot Gutta Boyz kunne vi spilt bedre. Vi bommet på mange skudd vi burde ha puttet inn, men tror ikke det blir slik denne kampen, melder en optimistisk kaptein Jørgen «Inferno» Klaastad.

Hva kampen mot Razzle angår tar «Inferno» en litt mer konservativ tilnærming enn «Andey». Ursus har lagt inn timer på treningsbanen i løpet av uka, men «Inferno» forventer hard kamp fra et lag som han mener er bedre enn det folk skal ha det til.

– Etter å ha sett Razzle spille mot Bamble kan vi neppe si at de er et dårlig lag. Vi håper stillingen kanskje blir 4-2 til oss om vi spiller på vårt beste. I verste fall blir det uavgjort, spår Klaastad.

Hvordan det går får vi se i kveld, torsdag klokken 20:00. Kampen sendes direkte på Twitch-kanalen Matchpoint, der du også kan få med deg Gutta Boyz mot GoToSleep klokken 21:00 og Nordavind mot Team Bjønnsk klokken 22:00.

Siste fra forsiden