Utforsk katakomber i Dark Age of Camelot

Mythic Entertainment har kunngjort at de jobber med en ekspansjonspakke til det kritikerroste MMORPG-spillet Dark Age of Camelot. Den heter Catacombs, og åpner opp en hel verden av underjordiske huler og katakomber.

Dark Age of Camelot: Catacombs ekspanderer spillverdenen ved å legge til underjordiske byer i Albion, Hibernia og Midgard. Hver av disse byene kommer med nye hulesystemer og katakomber, nye fiender og skatter, og nye eventyr for spillerne. Dessuten inneholder Catacombs en ny spillbar rase for hvert rike, samt en rekke nye våpen og annet utstyr for karakterer i alle klasser og grader.

En annen viktig nyhet er såkalt "instanced content", som vil tillate spillere å reise på eventyr i private hulesystemer uten at andre kan forstyrre dem. I tillegg får grafikkmotoren seg en oppgradering, noe som betyr mer detaljerte karakterer og forbedrede animasjoner.

Dark Age of Camelot: Catacombs skal etter planen bli gjort tilgjengelig i desember. For mer informasjon om Dark Age of Camelot kan du sjekke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden