Utgivelsesdato for Football Manager 2005

Sega og Sports Interactive har nylig kunngjort den europeiske utgivelsesdatoen for Football Manager 2005, det neste spillet fra skaperne av Championship Manager. I tillegg er det dukket opp en betademo av spillet.

Markedet for fotballmanagerspill er i ferd med å bli svært interessant. Eidos fortsetter Championship Manager-serien, og jobber hardt for å sikre at tapet av Sports Interactive som utvikler ikke får noen negative konsekvenser for serien. Samtidig lanserer Sports Interactive sin egen serie, hvor de bygger videre på alt det tilhengerne elsket med de tidligere Championship Manager-spillene.

Nå har Sports Interactive og Sega kunngjort den europeiske utgivelsesdatoen for Football Manager 2005. Hvis du ser frem til å finne ut hvordan dette spillet arter seg er det 5. november som er datoen du må merke på kalenderen. Spillet kommer til PC og Mac.

I dag dukket forøvrig også en betademo opp på nettet. Denne lar deg spille seks måneder i spillet, og burde derfor gi et visst inntrykk av hvordan det arter seg. Vær oppmerksom på at den er basert på eldre kode, og ikke virker ordentlig i Windows 98 og ME, noe fullversjonen og den endelige versjonen av demoen vil gjøre. Du finner den blant annet hos GamersHell.

Siste fra forsiden