Utopia City

Utopia City er et førstepersons skytespill hvor handlingen foregår i et virtuelt univers. Her er en demo.

Utopia City foregår i 2091, hvor en vitenskapsmann kjent som mesterhjernen har designet et slags Matrix-aktig virtuelt univers. Her får folk leve, mot at de tilbyr mesterhjernen fri tilgang til tankene og følelsene deres. Dette har nå blitt så populært at den virkelige verden har blitt sterkt skadelidende, og nå jobbes det på spreng for å få stengt Utopia City for godt.

Dessverre ser dette svært vanskelig ut, da den eneste måten dette kan gjøres på er fra innsiden. Situasjonen blir ikke bedre av at ingen av agentene som har blitt sendt inn i Utopia City noensinne har kommet ut igjen.

Spillet gir deg mulighet til å velge om du vil følge lovene i Utopia City eller frigjøre deg selv samtidig som du prøver å ødelegge mesterhjernen og redde de andre som er fanget i den virtuelle verdenen. Vi loves over 20 store områder (hvert med flere mål som må oppnås), en intens historie, fem forskjellige våpen, avansert grafikk og filmatiske filmeffekter.

Dessuten skrytes det av at skademodellen på fiender, kjøretøy og strukturer regnes ut i sanntid av spillets fysikkmotor. Utopia City skal gis ut i Storbritannia av Reef Entertainment denne våren. Det er ikke kunngjort noen skandinavisk utgivelsesdato, men vi kan i det minste prøve demoen, for å finne ut om spillet er verd import eller ikke. Denne er på ca. 240 MB, og inneholder en tidlig del av spillet.

Eller fra en av følgende kilder:

Du kan også sjekke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden