Utrydd terrorismen i nytt actionspill

Hip Games har kunngjort at en etterfølger til GBA-serien CT Special Forces er under utvikling. Dette spillet er imidlertid i full 3D, og vil komme til PS2, Xbox og PC.

I CT Special Forces: Fire For Effect må du kjempe mot et verdensomspennende terroristnettverk som truer verdensfreden. Selv om gameplayet i dette nye spillet er totalt annerledes enn i de todimensjonale forgjengerne vil utviklerne sørge for at spillet inneholder de samme gameplayverdiene som de tidligere spillene i serien.

Dette betyr at CT Special Forces: Fire For Effect blir et spill som tilbyr action hele veien, varierte gameplay-sekvenser, samt en rekke ulike karakterer du kan velge mellom, som hver har sine egne unike egenskaper, kjøretøy og utstyr. Spillet vil også inneholde et realistisk fysikksystem som visstnok skal få store konsekvenser for hvordan gameplayet vil fungere.

Spillet vil bli demonstrert for første gang på årets E3, hvor flere detaljer vil bli gjort tilgjengelig. CT Special Forces: Fire For Effect skal etter planen lanseres til alle tre plattformene i begynnelsen av neste år.

Siste fra forsiden