Utvidelse for King's Bounty

Store nyheter for kritikerrost spill

Herlige King's Bounty: The Legend får en utvidelse neste år.

Nye King's Bounty snek seg inn på spillmarkedet uten den helt store fanfaren, men takket være sitt usedvanlig gode gameplay har det ikke klart å holde seg skjult for eventyrlystne PC-spillere.

Sinna-åndene erstattes av en drage.

Nå kan de som allerede har oppdaget og blitt hektet av spillet glede seg til den første utvidelsen, King's Bounty: The Princess.

Det har gått noen år siden hendelsene i originalspillet, og den vesle prinsessen Amelie har blitt voksen. Det er godt, for nå er det hun som må finne frem helten i seg, og legge ut på eventyr.

Spillet foregår i nye omgivelser, fulle av fabelfiender, rike skatter og massevis av folk som trenger hjelp.

Prinsessen kan spesialisere seg i tre klasser (kriger, paladin og magiker), som i originalspillet.

Rollespillsystemet skal være bedre enn tidligere, med femti nivåer og nye egenskaper. Hver unike egenskap kan ha opp til tolv nivåer i det nye spillet.

Amelie rir på en pegasus.

Amelie ser ikke ut til å kunne gifte seg, slik heltene i originalen kunne. Til gjengjeld kan hun hyre inn hjelpere, og hver av disse har unike egenskaper.

Boksen med de sinte åndene er også borte. I stedet har Amelie en tam drage, som har ni unike angrep. Denne får også nye og forbedrede egenskaper underveis i spillet.

I originalspillet brukte man ofte lang tid på å reise mellom ulike steder. Amelie har imidlertid en flygende pegasus, som hun kan bruke for å reise raskere mellom ulike steder. Dessuten kan hun kaste magi på eventyrkartet.

Mer informasjon om det kommende spillet kan du finne på det offisielle russiske nettstedet (evt. oversatt av Google), samt i spillets forum.

Siste fra forsiden