Værmelding på Wii

Wii Weather Channel er nå aktiv, og vi får en gratis prøveversjon av Opera for Wii førstkommende fredag.

Om du synes det er for stress å gå på Tekst-TV eller nettet for å få værmeldingen, og heller ikke liker å se meteorologene fortelle om været på TV, er kanskje Weather Channel på Wii noe for deg. Her kan du nemlig sjekke været ved hjelp av Wii-kontrolleren din.

Weather Channel ble aktivert i natt, og norske Wii-brukere kunne dermed våkne opp til et hyggelig lite blått lys fra Wii-konsollen sin, som fortalte at en programvareoppdatering var tilgjengelig. Takket være WiiConnect24-systemet sjekker konsollen nemlig etter ny programvare hele døgnet, så lenge den er tilkoblet strømnettet og Internett.

En av funksjonene tjenesten tilbyr er en tredimensjonal jordklode som du kan spinne rundt for å se hvordan været er i ulike deler av verden. Du kan også få også informasjon om temperaturer, samt et femdagersvarsel. Brukerrapporter forteller at tjenesten ser ut til å ha noen barnesykdommer, og det er dessuten variabelt hvor god dekningen er.

Nintendo har også kunngjort at Opera-nettleseren for Wii blir gjort tilgjengelig i en gratis prøveversjon førstkommende fredag. Dermed kan Wii-eiere snart surfe på nettet ved hjelp av norsk teknologi. Den endelige versjonen av Opera for Wii kommer i slutten av mars, og vil være gratis frem til juni. Deretter vil den koste 500 Wii Points å laste ned.

Siste fra forsiden