Valve på The Gathering 2005

To av utviklerne bak Half-Life 2 dukker opp som gjester på årets dataparty i Vikingskipet.

For kort tid siden annonserte arrangøren av The Gathering at årets arrangement vil få besøk av Jess Cliffe og Mike Dussault fra Valve Software. De kommer for å holde et seminar, hvor de blant annet skal prate om veien fra å lage en modifikasjon på gutterommet, til å jobbe med Half-Life 2 - kanskje verdens beste skytespill, hos det respekterte spillstudioet Valve Software.

Cliffe har vært med å utvikle spilldesignet i nye Counter-Strike: Source, men er kanskje mest kjent for å stå bak den enda mer populære modifikasjonen Counter-Strike, til det første Half-Life-spillet.

Mike Dussalt, som har lang fartstid i bransjen, hadde spill som Shogo, Blood 2 og No One Lives Forever fra Monolith på CV-en før han kom til Valve. Hos Valve har han jobbet med Team Fortress, Half-Life, Counter-Strike, Counter-Strike: Source og nå sist Half-Life 2.

Gutta vil være tilstede i to dager, og delta på diverse prisutdelinger i tillegg til seminaret. Det blir begrensede plasser på seminaret, og påmelding vil skje under selve arrangementet i slutten av mars.

Siste fra forsiden