Restriksjoner på skins - Counter-Strike: GO

Valve setter bremser på byttehandel og gambling

Begrenser all byttehandel med sju dagers restriksjon etter et skin er kjøpt eller byttet i Counter-Strike: GO.

Kniver er særlig populære og ligger vanligvis høyt i pris.
Valve

SKINS

Vis mer

Malingsjobber på våpen i spillet, som ofte har en høy verdi i markedet. Kniver og hansker er de mest ettertraktede, da disse lages i andre typer enn originalene du får når du kjøper spillet.

I nattens Counter-Strike: GO-oppdatering fikk et par kart noen justeringer. Men den kanskje aller største endringen er at skins som byttes mellom to spillere er låst til kontoen til den som mottar det i sju dager.

Dette setter alvorlige bremser på flere sider som organiserer og driver med både byttehandel, salg og gambling med skins.

Låser alt til eget marked

Endringen gjør at Valve låser alt inn i sitt eget marked i en sju-dagers periode, før man kan ut i den store verden å selge sine skins for ekte penger eller gamble, selv om dette på papiret bryter med retningslinjene.

Skins har hatt mye diskusjon rundt seg, og spesielt dette med gambling. Mange brukere rundt om i verden har rapportert inn avhengighet og tap av mange tusen kroner grunnet denne gråsonen. Valve har til dags dato ikke kommentert offentlig, men implementert en rekke endringer på sitt eget marked.

En annen teori om endringen er at Valve bruker mange tusen timer og kroner på å løse opp i saker der brukere har blitt lurt og gitt bort et skin uten å motta betaling eller en byttehandel de akspeterer.

Kræsjer verdiene

Som i et vanlig marked med ekte penger, kommer verdiene på mange skins til å falle. Dette har vi allerede sett en liten effekt av, men når de fleste i Europa våkner, og kanskje enda mer når de amerikanske spillerne våkner senere i dag, kommer vi til å se store svingninger i prisene på mange populære skins.

Nå er muligheten til å sikre seg et billig skin for å bruke i spillet.

Siste fra forsiden