Vampyr-MMO i 2010?

Blodsugerspill fra CCP

Et finansdokument fra CCP røper at World of Darkness er planlagt utgitt til neste år.

Den islandske spillutvikleren CCP, mest kjent for sitt Eve Online, jobber for tiden med to nye prosjekter. Det største av disse er World of Darkness, et massivt flerspillerspill lagt til White Wolfs rollespillunivers ved samme navn.

Bilde fra Vampire: The Masquerade – Bloodlines.

I følge et finansdokument man nylig har fått øye på, er planen at World of Darkness skal lanseres i 2009. Dokumentet er imidlertid datert juli 2005, så det er en sjanse for at planene har blitt endret.

Dokumentet inneholder også informasjon om selve spillet. Handlingen foregår i en verden som på overflaten er helt lik vår egen, men hvor vampyrer, varulver og magikere lever en skjult tilværelse ukjent for resten av verden.

CCP tror at World of Darkness har et svært stort potensial. I motsetning til science-fiction-universet i Eve Online mener de spillet vil appellere til begge kjønn, og ha et potensielt publikum som er to-tre ganger større enn det Eve har.

Sist gang vi så noe til White Wolfs vampyrverden var i Vampire: The Masquerade – Bloodlines, et stort enspillerrollespill fra nå nedlagte Troika Games.

Siste fra forsiden