Vampyrspill fra Slovakia

Vampire Story er et rollespill med eventyrspillelementer, som foregår i et gammelt havneområde hvor vampyrer lusker i mørket.

Slovakiske Mayhem har nå kunngjort Vampire Story, et rollespill med eventyrspillelementer. Du får rollen som Bernard, en eventyrer som har hatt mye erfaring med de vandøde. Nå etterforsker han et mystisk drap i et gammelt havneområde, og det viser seg snart at ugjerningen bare er toppen av et isfjell som skremmer selv byens vampyrer.

Spillet kommer med to ulike kontrollsystemer - et klassisk "kontrollrollespillsystem" og et system spesielt tilpasset spillere som foretrekker å bruke musen i PC-spillene sine. Mayhem forteller at spillet har vært under utvikling i to år, og at det er deres mest krevende prosjekt så langt. Utviklingen av rollespill-eventyret Neverend har imidlertid gitt dem nyttig erfaring i forhold til denne typen spill.

I følge Mayhem-sjef Tomáš Benčík er målet deres å presentere klassiske rollespill og eventyrspillkonsepter på en ny og atypisk måte, blant annet ved hjelp av en stilfull, mørk verden full av vampyrer. Mayhem er for øyeblikket på utkikk etter en utgiver, og forteller at de planlegger å gjøre seg ferdig med utviklingen av Vampire Story innen fjerde kvartal 2006.

Vær oppmerksom på at Vampire Story ikke har noe å gjøre med eventyrspillet A Vampyre Story fra Autumn Moon Entertainment. Mayhem har ikke forklart hvorfor de valgte et navn som er såpass likt navnet på et annet spill under utvikling akkurat nå.

Siste fra forsiden