Telialigaen - League of Legends

– Vanir bør velge et par Riddle-spillere på Fantasy

Riddle-spiller Ivar «Reflect» Bråstein er selvsikker før hovedkampen mot Vanir søndag kveld.

Ivar «Reflect» Bråstein, jungler for Riddle, er sikker på en 2-0-seier.
Mohammed Barzinje/Riddle

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

DreamZ Stjernegalleriet - Starwish Esports
Northern Light Esport - Nordavind DNB
Celestial Gaming - Fact MSI
Riddle Esports - Vanir
Reapers - Ronin Horde

Hovedkampen spilles klokken 20:00, mens resten av kampene spilles søndag klokken 18:00.

Se resten av kampene som skal spilles fremover i terminlisten »

Tredje runde av Telialigaen er allerede her, og denne ukens hovedkamp i League of Legends skal spilles mellom Riddle og Vanir.

Sett opp ditt Fantasy-lag før tredje runde i Telialigaen »

Selv så tidlig i sesongen er vært eneste poeng viktig. Det gjelder å ikke falle for langt bak og gå glipp av sjansen til å havne på topp fire, og begge lag er sultne på tre poeng.

Se kampen mellom Riddle og Vanir søndag kveld klokken 20:00 på Twitch »

Slik ser tabellen før tredje runde.
Gamer.no

– Tror det skal mye til for å ikke se oss vinne hele sesongen

Ivar «Reflect» Bråstein, jungler for Riddle, er sikker på en 2-0 seier
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Riddle stiller med en halvveis ny lagoppstilling, hvor de har hentet inn sine gamle spillere Ruben «Rudolf» Eik og Noman «Nomi» Ahmad, samt en ny support. Av den forrige sesongs lag, har vi Ivar «Reflect» Bråstein, som sier at han og mid-laneren til Riddle har blitt bedre siden forrige sesong.

– Jeg og «HHNeverlucky» har forbedret oss fra forrige sesong, samtidig som at vi har fått inn oppgraderinger i de resterende rollene. Tror det skal mye til for å ikke se oss vinne hele sesongen, kanskje til og med sluttspillet med dette laget.

Bråstein fortsetter med den selvsikre holdingen, og er sikker på tre poeng mot Vanir.

– Skal mye til at Vanir tar poeng mot oss, vi har bedre individuelle spillere og vi er ganske rutinerte i spillet. 2-0 til Riddle.

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Ruben «Rudolf» Eik (Top)
Ivar «Reflect» Bråstein (Jungle)
Alexander «HHNeverlucky» Fedde (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Alf-Kristian «Doctor Nash» Sund (Support)

I det norske League of Legends-samfunnet har det vært en spiller som har fått høre det litt ekstra. Noman «Nomi» Ahmad får høre at han ikke følger opp på ærefulle veddemål. På spørsmål om Ahmad sin kredibilitet, og om han er til å stole på, svarer Bråstein beinhardt.

Les også
«ntR» ble seriemester i Telialigaen Hearthstone

– «Nomi» er en kjempegod spiller å ha på laget. Hvis jeg eller «HHNeverlucky» klarer på en eller annen måte å kødde det til så vet vi at «Nomi» er en god spiller som kan ta byrden og bære laget når han trenger det, han er absolutt til å stole på akkurat som resten av laget.

Videre så forteller Bråstein at han er fornøyd med å fortsette karrieren i Riddle.

– Det føles bra å fortsette å spille for Riddle. Klubbens utvikling fra vårsesongen til nå har vært stor, og det føles bra å være en del av det.

På spørsmål om Bråstein har noen ord til Vanir før kampen, kommer han med en oppfordring til motstanderne.

– Velg et par Riddle-spillere på Fantasy.

Les også vår spådomsartikkel: Skyhøyt nivå i den øverste divisjonen av League of Legends

– Vi har det som skal til på et individuelt nivå til å matche de beste lagene i ligaen

Bendik «Metanon» Alvik, midlaner for Vanir
Privat

Vanir starter helt ferskt med en splitter ny lagoppstilling. Vanir har rykket ned til andre divisjon før, og med et nytt lag kan mye være usikkert. Dette skremmer ikke Bendik «Metanon» Alvik, som er sikker på at de skal klare å holde på førstedivisjonsplassen.

– Ja, jeg er sikker på at vi som lag har det som skal til for å unngå nedrykk denne sesongen. Vi har ikke spilt veldig mye sammen enda, men jeg merker at det er en solid gjeng som allerede er relativt samkjørte, og vet at vi bare kommer til å bli bedre med tid. Ettersom at vi er en helt annen gjeng en tidligere Vanir-lag, ønsker vi å vise resultater og morsom League of Legends, for oss selv og Vanir organisasjonen.

Likevel er Riddle en sterk motstander, så Alvik kan se for seg at det blir en vanskelig kamp.

– Jeg tror kampen mot Riddle fort kan bli veldig spennende. Vi viste i store deler av kampene mot Dreamz at vi har det som skal til på et individuelt nivå til å matche de beste lagene i ligaen, så det kommer nok til å være det laget med best lagspill over to kamper som hever seg mest. Det blir sikkert en vanskelig kamp, men jeg tror vi kommer til å vinne basert på at vår bot-lane er sterkere enn det Riddles bot-lane har å by på. Og hvem vet, kanskje vi koker opp nye «spicy» før kampen som kan tippe balansen i vår favør.

DISSE SPILLER FOR VANIR

Vis mer

Magnus Otterdal «Arceus» Hilsen (Top)
Daniel «Poro» Hovda (Jungle)
Bendik «Metanon» Alvik (Mid)
Filip «Rushex» Larionesi (ADC)
Besmir «Levi» Jakupi (Support)

Som nevnt tidligere er Vanir en helt ny gjeng samlet sammen for å spille blant Norges beste League of Legends-lag, noe som betyr at det å være samspilte og rutinerte sammen som et lag, ofte kan være en betydelig faktor. Men det skal mer til enn noen utfordringer for at Alvik skal miste troen på laget sitt.

– Skal jeg være ærlig er det selvfølgelig noen utfordringer med å spille på et helt fersk lag, men jeg føler at vi er på rett vei til å bli en samkjørt enhet. Vi stoler på hverandre, og det er noe vi kommer til å bygge videre på når vi får litt mer trening sammen. Vi har også en fordel i at top-laneren våres er en konvertert mid-laner, dette kommer med mange strategiske fordeler, sier Alvik før han legger lurt til.

– Men det er også en fordel basert på at mid-lanere generelt er de beste spillerne, som vi alle vet.

På spørsmål om Alvik har noen kommentarer til Riddle, svarer han.

– Har ikke noe spesielt forhold til noen av Riddle-spillerne, men jeg tror «RusheX» kommer til å utklasse «Nomi» så hardt at han at han begynner å gro rosa hår etter kampen.

LES OGSÅ: – Vi må reflektere og lære av feilene våre

Siste fra forsiden