Telialigaen - League of Legends

Vanir har snudd skuta: – Sikter oss inn på å nå sluttspillet

En sterk visning i forrige uke har gitt laget nytt giv. Nå må de slå FloWenZ for å la drømmen om sluttspill leve videre.

«Metanon» tror på seier mot FloWenZ i Telialigaens tredje runde
Privat/Riot Games, Kollasj: Brage Vasseljen/Good Game

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

TORSDAG 11. FEBRUAR
18:00 - KAOS - HyFerion5
18:00 - Domino - Wizard
18:00 - Riddle - Bifrost
20:00 - Vanir - FloWenZ

Rich Gang og Nordavind har allerede spilt i tredje runde

Se resten av kampene i terminlisten »

Telialigaens andre runde serverte oss blant annet et Domino-lag som bet fra seg mot Rich Gang og Vanir som sanket sesongens første poeng mot Wizard.

Det ser ut til at Vanir virkelig har fått vind i seilene, med nylige seire mot både KAOS og Wizard i Telia Esports Series. Denne runden jakter de sesongens første seier i Telialigaen, og på motsatt side av Summoner's Rift står nyopprykkede FloWenZ.

Kampen ser du torsdag 11. februar klokken 20:00 på Twitch »

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

– Vi kan nok utfordre samtlige lag

DISSE SPILLER FOR VANIR

Vis mer

Leo «Flair» Rautio (Top)
Bendik «Metanon» Alvik (Jungle)
Jakob «Coing» Johannsen (Mid)
Leon «Riziki» Keddeinis (ADC)
Ali «Blazingfire» Sunbul (Support)

VANIRS SISTE RESULTATER
🔴 🟡

På forhånd av sesongen ble Vanir omtalt som et lag som måtte finne formen dersom de skulle klare å yppe seg mot øvre halvdel av tabellen. Etter en svak serieåpning i Telia Esports Series ser det nettopp ut til at de har funnet den, og lagets Jungle-spiller Bendik «Metanon» Alvik har troen på at nivået bare øker fremover.

– Vi hadde ikke en veldig god start på sesongen, spesielt i TES. Vi har dog vist en bedre form den siste uken, og føler at vi ligger på et helt annet nivå enn da vi startet sesongen. Nivået vårt kommer nok bare til å øke, og jeg tror vi har et relativt stort potensial med disse spillerne. Så lenge vi ikke mister hodet under kampene våre kan vi nok utfordre samtlige lag denne sesongen.

LES OGSÅ: – Alliance er som en familie for meg

Ambisjonene Alvik legger opp til er avhengige av at Vanir klarer å fortsette den gode trenden. Det er nemlig sluttspill han ønsker å nå.

– Vi har ikke definert noen spesielle mål foruten å bli så gode som vi kan, både som spillere og som et lag. Jeg tror at de fleste er enige om at vi sikter oss inn på å nå sluttspillet, spesielt etter den siste uken hvor vi har vist en bra form i kampene våre, sier han til Gamer.no.

Det er trangt om plassene til sluttspillet. Kun fire lag kvalifiserer seg, og da er man nødvendigvis nødt til å prestere bedre enn seks av de andre lagene i førstedivisjon. Alvik legger ikke skjul på at de er nødt til å slå FloWenZ for å i det hele tatt ha mulighet til å leve opp til sine egne ambisjoner. Han forteller Gamer.no at han forventer seier, tross manglende kunnskap om motstanderne.

Les også
Telialigaen avlyser League of Legends-sluttspillet

LES OGSÅ: 777 vant mot Wizard: – Vi har fått inn en ledertype i laget med «akEz»

– Vanir hører hjemme på nedre del av tabellen

DISSE SPILLER FOR FLOWENZ

Vis mer

Thomas «Ikhorae» Wright (Top)
Mathias «Haugen» Eike (Jungle)
Anders «Duckers» Hansen (Mid)
Matias «Behner» Hansen (ADC)
Joseph «Rambo» Kufner (Support)

FLOWENZ' SISTE RESULTATER
🟡 🔴

«Behner» forventer seier i oppgjøret mot Vanir
Privat

I likhet med Vanir har også FloWenZ kun ett poeng etter to spilte runder. Lagets ADC-spiller Matias «Behner» Hansen forteller at lagets håp om å hevde seg i førstedivisjon fortsatt lever sterkt.

– Vi hadde en forventning om at førstedivisjon kom til å bli mye vanskeligere enn andredivisjon, men vi håpet at vi kunne ende innen topp seks. Målet vårt var sluttspill. Etter to runder har vi ett poeng, men fortsatt mye håp. Vi kommer til å vise at vi er et godt lag. Jeg har full tillit til at vi klarer å etablere oss som ett av de tre beste lagene i Norge når vi først finner vår plass i førstedivisjon.

LES OGSÅ: Satser på e-sport i Trondheim sentrum

FloWenZ rykket opp før årets sesong, og har beholdt fire av fem spillere fra deres tid i andredivisjon. Top Lane-spiller Thomas «Ikhorae» Wright ble hentet opp fra lagets akademilag. Hansen trekker fram den felles erfaringen som en av lagets store styrker. Hva gjelder rundens kamp mot Vanir, er det kun en ting som gjelder ifølge ADC-spilleren - seier.

– Vanir hører hjemme på nedre del av tabellen, og vi forventer at vi slår de 2-0.

Siste fra forsiden