Vanndråpe på Wii-eventyr

I Wii-spillet Dewy's Adventure må du stupe inn i en interaktiv 3D-verden for å redde verden til en liten vanndråpe.

Dewy's Adventure er et nytt spill fra designeren av Eledees. Spillet kommer kun til Wii, og gir deg i oppgave å hjelpe en liten vanndråpe i å redde hjemmet sitt fra mystiske, mørke makter.

Verden spillet foregår i var en gang frodig og grønn, takket være et magisk tre. Men nå har den onde Don Hedron tatt kontroll over treet, og forvandlet verden til et trist sted med sort og giftig vann. Med sine siste frie krefter skaper treet den vesle vanndråpen Dewey, og gir ham makten over elementene slik at han skal kunne redde verden fra Don Hedron.

Ved hjelp av Wii-kontrolleren kan du helle verden i ulike retninger, slik at Dewey renner dit du vil ha ham. Ved å rulle og rotere verden, kan du hjelpe Dewey til mål samtidig som du løser en rekke intrikate oppgaver.

Dewy har også evnen til å fryse eller opphete ulike deler av spillområdene, noe som garantert kommer godt med. I tillegg kan du skape spennende saker som jordskjelv, kraftige vinder og lynnedslag ved å gjøre ulike bevegelser med Wii-kontrolleren.

Skulle du spille gjennom den ferdiglagede kampanjen, kan du lage dine egne brett ved hjelp av et innebygd redigeringsverktøy. Disse kan du også sende til vennene dine, som kan prøve å løse dem. Dewey's Adventure kommer i salg i løpet av året.

Siste fra forsiden