Vant du Europa Universalis III?

Tre vinnere stakk i dag av med en samlerutgave og to standardutgaver av Europa Universalis III. Ble det deg?

I forrige uke fikk vi tak i tre utgaver av strategiperlen Europa Universalis III – én samlerutgave og to standardutgaver. Samlerutgaven inneholder spillet, en 100-siders strategiguide, en spesiell introduksjon av spillet – gjort av produsenten, det offisielle lydsporet på CD med utviklerdagbok av komponistene, og eksklusivt nedlastbart innhold, inkludert bonusinnhold i diskusjonsforumet til Paradox.

For å være med i trekningen om disse premiene måtte dere svare korrekt på to spørsmål. Her er spørsmålene med de korrekte svaralternativene:

Standardutgaven bak, samlerutgavem foran.

De heldige vinnerne denne gangen ble: Anders Klundby og Audun Hotvedt, som stikker av med standardutgaven og Roald Arne Kvamme som vinner spesialutgaven. Vi gratulerer!

Europa Universalis III har alle kjennetegnene til Paradox sine store strategispill. Her nevnes stor dybde, historisk innhold, utfordrende gameplay og stor gjenspillingsverdi. Samtidig har selskapet fokusert på å gjøre spillet mer nybegynnervennlig.

Du må lede nasjonen din til å bli mektig og stor, og det hele avsluttes etter revolusjonene i Frankrike og Amerika. Totalt kommer spillet med over 250 historiske nasjoner. Det ser ikke ut til at vi får noen radikale endringer i den suksessrike gameplayoppskriften, men Paradox sier at det nye spillet tilbyr en mer helhetlig opplevelse enn tidligere. Blant annet får spilleren flere muligheter i fredstid, blant annet i forhold til forhandlinger med paven og mektige keisere.

Siste fra forsiden