Velkommen til Boneville

LucasArts-veteranene i Telltale Games har nå kunngjort at de er i ferd med å utvikle et spill basert på den prisbelønnede tegneserien Bone.

I det første spillet basert på tegneserien Bone, fra Jeff Smith, ligger Bone-fetterne tynt an. De har gått seg bort i ørkenen og blitt splittet av en sint gresshoppesverm, og nå må Fone Bone finne en måte ut av denne kinkige situasjonen. Kun bevæpnet med et mystisk kart og sin elskede kopi av Moby Dick, må han utforske en merkelig dal for å finne fetterne sine igjen.

På veien vil han møte en rekke spennende og fantasifulle karakterer og dras inn det store mysteriet som omgir dalen. Telltale lover at spillet vil inneholde all den humoren, sjarmen og mysteriet vi kjenner fra tegneserien, og at det vil være et spennende karakterdrevet eventyr. Det er for øyeblikket alt vi vet om spillversjonen av Bone, men med tanke på at Telltale Games består av en gruppe veteraner fra LucasArts glansdager er det slett ikke usannsynlig at dette blir en tittel verd å glede seg til.

Telltale forteller at en av planene deres er å lansere flere mindre "spillepisoder" årlig, men om Bone blir et slikt episodebasert spill vet vi foreløpig ikke. Bone blir forøvrig Telltale Games sitt andre spill. Det første spillet deres er tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet deres, og er en morsom variant av kortspillet poker.

For mer informasjon om Bone kan du besøke tegneseriens offisielle nettsted, som vi har en lenke til nederst (sammen med lenken til Telltale Games og Bone-spillets noe slanke informasjonsside).

Siste fra forsiden