Nye Gamer.no

Velkommen til helt nye Gamer.no!

Hele nettsiden er totalrenovert for å ta Gamer.no inn i en ny tidsalder.

Tro det eller ei, men det har gått hele åtte år siden vi sist hadde en betydelig designoverhaling av Gamer.no. Det har mildt sagt vært på tide med en skikkelig «refresh» av hele sulamitten en stund – og nå, endelig, kan vi ønske dere velkommen til splitter nye Gamer.no!

Mye har skjedd siden 2013. Internett ser veldig annerledes ut, og leservaner har endret seg. Mange av de nye grepene vi har tatt med den nye designen handler nettopp om å gå fremtiden i møte, og for å gjøre det bedre for deg å lese det vi skriver.

Det er svært mye nytt å melde, selv om noe av grunnstammen vår fremdeles er her, men det aller meste oppleves nok best på egen hånd. Vi vil likevel fremheve noen av de kuleste grepene som er tatt for å dra Gamer.no inn i en ny tidsalder.

Turneringsplattformen vår er også totalrenovert, med såpass omfattende endringer at vi har en egen artikkel om bare det.

Bedre leseropplevelse

Den nye designen er laget for å gi en bedre og mer behagelig leseropplevelse. Vi har gått for en mer åpen og luftig stil for å gi artiklene den boltreplassen de fortjener. Spill er et svært visuelt medium, og vi har derfor lagt arbeid i å gi en større og flottere presentasjon av bildene i artiklene.

Slik ser «dark mode» ut.

Ikke minst har vi fått på plass en «dark mode»-variant av nettsiden – noe alle nettsider bør ha i 2021. Den kan skrus av eller på i bunnen av nettsiden, og er automatisk valgt for deg om du har huket av for å ha «dark mode» i operativsystemet.

En stor del av dere besøker oss via mobile plattformer, og den nye nettsiden er utviklet med det i bakhodet. Vi har tatt noen grep for å sørge for at det er lettere å lese og bruke Gamer.no på mobil nå enn før.

Kommentarfeltet er mer luftig.

Vårt samarbeid med Diskusjon.no om å bruke dem som kommentarfelt fortsetter som før, men vi har gitt kommentarfeltmodulen et skikkelig ansiktsløft. I tråd med resten av endringene skal kommentarfeltet være mer luftig og åpent, men også oversiktlig.

Under panseret har det skjedd svært store endringer. Koden er modernisert og effektivisert, noe som dere lesere antageligvis vil merke først og fremst ved at ting laster en smule kjappere enn tidligere.

For første gang er vi også på en helt egenutviklet plattform, noe som betyr at vi lettere kan kaste oss rundt og gjøre endringer underveis, og vil fortsette å bygge videre på grunnlaget som nå er på plass.

Bare begynnelsen

Les også
Dette betyr Polaris’ investering for Gamer.no

Nå som vi endelig har gjort nettsidebyttet, kan vi begynne å se på hva vi skal få til fremover. Nedenfor ser du noen av tingene vi har snakket om, og begynt å planlegge.

  • Vi ønsker å bli bedre på å fremheve norske spillutviklere og spillere
  • Vi har planer om å se på en videosatsning, men vil gjøre det riktig
  • Vi har mål om å få til bedre anbefalinger og guider til nye spill og maskinvare
  • Vi skal skape en bedre oversikt over e-sportkamper og resultater, med spesielt fokus på norske spillere og lag

Vi håper den nye designen faller i smak, men regner med at dere har noen innspill eller oppdager små feil her og der. Gi oss gjerne tilbakemeldinger i kommentarfeltet, men feilmeldinger ber vi om at dere sender til support@gamer.no, slik at vi kan ta henvendelsene inn i systemet og fikse dem fortløpende.

Siste fra forsiden