Velkommen til Paradise City

Sirius Games har nå gitt ut mer informasjon om oppfølgeren til gangsterspillet Gangland.

I Gangland fikk du rollen som gangster i den oppdiktede amerikanske byen Paradise City. Dessverre for de stakkars innbyggerne i det som i utgangspunktet høres ut som en riktig så hyggelig by, er du ikke helt ferdig med Paradise enda. I etterfølgeren til Gangland, som rett og slett heter Paradise City, får du nok en gang rollen som en ung og ambisiøs gangster med det mål for øye å bli sjefen over alle sjefer (inkludert borgermesteren) i Paradise.

I begynnelsen leder du en liten (men nådeløs) gjeng, og må konsentrere deg om å ta over en mindre del av byen, hvor du kan få de lovlydige til å betale beskyttelsespenger ("gi meg hundre dollar, så skal jeg beskytte deg mot vennen min som vil brekke beina dine") og tvinge lokale gateskurker til å jobbe for deg. Etter hvert som organisasjonen din vokser vil du møte rivaliserende gjenger som skyr like få midler som deg når det kommer til maktanskaffelse.

Som forgjengeren er Paradise City en blanding av et sanntidsstrategispill og et rollespill, og tilbyr et levende spillmiljø hvor de sivile prøver å leve sine daglige liv. Sirius Games (tidligere kjent under navnet Mediamobsters) har sagt at de har forstått mye av kritikken det opprinnelige Gangland fikk, og at de jobber med å hindre at Paradise City får samme skjebne. Dette er godt nytt, for selv om Gangland hadde en del irritasjonsmomenter og feil, hadde det også et stort potensial.

Det er ikke kjent når Paradise City skal lanseres, og danskene i Sirius Games har ikke skaffet seg noen utgiver enda. For noen små skjermbilder fra Paradise City kan du besøke produktsiden deres.

Siste fra forsiden