Telenorligaen

Velkommen til seerfest for Telenorliga-finalene i helgen

Følg avslutningen på vårsesongen sammen med likesinnede i lokalene til Gamer.no.

Riot/Valve/Gamer.no

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 400 000 kroner i rene pengepremier i 2016.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Etter syv serierunder avsluttes det hele med et sluttspill for de fire beste.

Alt du bør vite om Telenorligaen »

Regjerende seriemestre i de ulike spillene:

Counter-Strike:London Conspiracy

League of Legends:Oslo Lions

Hearthstone:Fredrik «Selkr» Lindh

StarCraft:Jens «Snute» Waller Aasgaard

Det ordinære seriespillet i vårsesongen av Telenorligaen er ved veis ende. Tusenvis av spillere har siden februar kjempet seg gjennom syv serierunder, og det er på tide å kåre verdige vinnere i de ulike spillene gjennom et sluttspill lørdag 7. mai og søndag 8. mai.

Med andre ord er det duket for festhelg med det beste Norge har å by på av e-sport.

Slik spilles sluttspillet »

Seerfest hos Gamer.no

Samtlige kamper spilles på nett, men Gamer.no inviterer til en gratis seerfest i sine lokaler fra klokken 18:00 begge kveldene.

Pizza og brus fra Dolly Dimples blir servert fra klokken 18:30 og klokken 19:00 braker det løs med finalene. I tillegg til å se det avgjørende oppgjøret, vil det bli muligheter til å møte kommentatorene kjent fra GamerTV, gjengen som står bak produksjonen, og ikke minst likesinnede e-sportinteresserte.

Gamer.no lodder blant annet bort det mekaniske spilltastaturet Logitech G810 Orion Spectrum og spillmusen G502 Proteus Spectrum.
Logitech

Det vil også være gode muligheter til å vinne flotte premier fra Logitech begge kveldene, inkludert spilltastaturet G820 Orion Spectrum og spillmusa G502 Proteus Spectrum.

Hvor melder jeg meg på? Du behøver ikke melde deg på. Det eneste du må gjøre er å møte opp i Grensen 3 i Oslo og være sulten på e-sport og mat.

Hva er aldersgrensen? Verken øvre eller nedre aldersgrense. Alle er velkomne, så lenge du har et ønske om å se norsk e-sport på sitt aller beste.

Hvordan finner jeg frem? Adressen er Grensen 3 i Oslo. Ved bruk av t-bane er Stortinget nærmeste holdeplass. Derifra finner du Grensen, gaten som går parallelt med Karl Johan. Her går du mot Jernbanetorget og stopper ved Grensen 3. Kartet til høyre illustrerer hvor lokalene ligger. Ring på hos Teknisk Ukeblad.

Lokasjonen til lokalene. Nærmeste holdeplass for T-banen er Stortinget.
Google Maps

Dersom du ikke har anledning til å møte opp, får du selvfølgelig en forrykende sending på GamerTV, både lørdag og søndag.

Les også
Disse League of Legends-lagene skal kjempe i Katowice i mars

Slik spilles sluttspillet:

Lørdag 7. mai klokken 11:00: Riddle mot Celestial (Semifinale #1)
Lørdag 7. mai klokken 14:30: nDurance mot BX3 (Semifinale #2)
Lørdag 7. mai klokken 19:00: Finale

Søndag 8. mai klokken 11:00: Oslo Lions mot BX3 (Semifinale #1)
Søndag 8. mai klokken 14:30: Demise mot Panters (Semifinale #2)
Søndag 8. mai klokken 19:00: Finale

Hele sluttspillet kan du se direktesendt på GamerTV både lørdag og søndag.

Siste fra forsiden