Neste True Crime utsatt

Ventes i 2011

Det blir visst ingen bukserevnende splitthopp i Hong Kong i år heller.

Det så lenge ut til at vi skulle få det seneste tilskuddet til True Crime-serien i høst, men nå har prosjektet blitt utsatt til 2011. Det melder VG247.

Årsaken skal være at utvikler United Front Games ønsket mer tid til å tilby «den høykvalitets underholdningsopplevelsen de hadde sett for seg». Dette ser altså ut til å være mer av den sedvanlige finpussen vi gjerne ser spill bli utsatt på grunn av.

True Crime: Hong Kong er det tredje spillet i True Crime-serien, og det første til denne generasjonens konsoller. Her spiller du politibetjent Wei Shen, en spesialagent hvis oppgave er å infiltrere det kriminelle Triade-miljøet. Det betyr at spillet splittes mellom dine oppgaver som politibetjent og dine oppgaver som troverdig kriminell.

Her får du banke folk.

Dette er et sandkassespill med fokus på dynamiske nærkamper, heftig skyting og bilkjøring i Hong Kongs gater. Vi kikket på spillet tidligere i år.

United Front Games er en kun tre år gammel canadisk utvikler som kun har ett spill på rullebladet, nemlig gokartspillet ModNation Racers som vi anmeldte i vår. Det er naturligvis en hel del forventninger til at utvikleren, bestående av en rekke veteraner fra blant annet EA Black Box, skal innfri når True Crime-serien revitaliseres.

Siste fra forsiden