«Nyhrox» uten lag i Fortnite

Verdensmester Emil (16) belønnes med pokal i Fortnite

Men den nybakte verdensmesteren har ikke lag til helgens Fortnite Champion Series.

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen og hans tidligere duo-partner David «aqua» Wang foreviges i Fortnite.
Cooler Esport
Slik ser pokalen ut.
Epic Games

Tre uker etter at Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen og hans duo-partner David «aqua» Wang vant VM har Epic Games lagt til et trofé nære stedet hvor de landet under verdensmesterskapet. Duoen landet stort sett litt på utsiden av Happy Hamlet som befinner seg nordvest på kartet. De spilte stort sett rundt utsiden av byen for å unngå store steder som er langt mer risikabelt.

LES OGSÅ: Norske Emil (16) vant VM i Fortnite

Bergquist Pedersen og hans duo-partner annonserte tidligere denne måneden at de to ikke kommer til å spille sammen mer, og tiden etter VM har generelt vært turbulent for gutten fra Tønsberg. Med Epic Games sin satsing på trio for de neste turneringene annonserte Bergquist Pedersen at han gikk sammen med to andre nordmenn for å satse mot Fortnite Champion Series som starter førstkommende helg. Det varte ikke så lenge, og trioen har allerede splittet.

Martin «MrSavage» Foss Andersen var en av de. Etter at VM ble en liten skuffelse for nordmannen var også han ute etter noe nytt. Han er fortsatt duo-partner med Benjy «Benjyfishy» David Fish, men valgte å forlate trioen hvor Kyle «Mongraal» Jackson var sistemann. Akkurat nå virker det som om Foss Andersen leter etter sistemann. Han har trent mye sammen med Issa «Issa» Rahim som spiller for Ghost Gaming.

«Ukjent» nordmann dominerte i treningsturnering

Emil «Nyhrox» Bergquist Pedersen.
Cooler Esport

Theo «Pr0vokd» Guillemenot er et navn de mest interesserte har hørt om. Han var sistemann i satsingen til Bergquist Pedersen og Foss Andersen, men også han har funnet andre å spille med. Ser man på de siste treningsturneringene som ble spilt 13. august spilte han sammen med «Noward» fra COOLER Esport og «Vorwenn» fra FaZe Clan. Guillemenot på sin side representerer det svenske storlaget, Fnatic. Med tre så store lag i ryggen er det ikke utenkelig at disse tre kan dominere trio-turneringen som spilles til helgen.

For «Nyhrox» sin del er det vanskelig å vite hva fremtiden bringer, men at han stiller lag til helgen er helt sikkert. Han har strømmet mye mer de siste ukene etter VM, og har aktivt lett på Twitter etter spillere som kan passe han. Hvem han danner lag med til turneringen er dog usikkert enda.

Det har ikke lykkes Gamer.no å komme i kontakt med noen av de norske spillerne.

Siste fra forsiden