Konkurranse

Vinn eksklusivt Forza 3-smykke

Verdi 2700 kroner

Dette smykket finnes det bare seks av i verden. Du kan vinne ett.

Neste uke er det duket for lansering av racingspillet Forza Motorsport 3. Her får du en unik, realistisk kjøreopplevelse med biler og baner fra hele verden. Oppgraderingsmuligheten er mange og karrieredelen er enorm.

Forza Motorsport 3 er kanskje tidenes beste bilspill på konsoll.
«Engine Block» er produsert i massivt sølv, og selges ikke i butikkene. Merk: Dette er ikke et fotografi av smykket, men en datalagd illustrasjon.
Vi legger også tre eksemplarer av spillet i potten.

Nå har Microsoft gått sammen med det norske smykkemerket Melo Melo for å lage stilige smykker inspirert av det svært kritikerroste bilspillet.

Verdt 2700 kroner

– I Melo Melo er skreddersøm, perfeksjonisme og arbeidsstolthet selve fundamentet. Derfor er det spennende å koble seg opp mot noe så utradisjonelt som et racingspill som er tuftet på samme verdier. I Forza Motorsport 3 er bare det grafiske håndverket i verdensklasse. I tillegg er det som med våre smykker uendelige med muligheter for skreddersøm, sier Anders Frøystad, som er markedsarkitekt og medeier i Melo Melo.

Jo Eyvind Bjaarstad, medeier og gullsmed i Melo Melo, syns samarbeidet med Microsoft er svært interessant:

– Med god hjelp fra industridesigneren Mads Hadler har vi trukket ut den råskapen og det vi mener er mest estetisk ved en bil. Resultatet er tre smykker i form av halsanheng for begge kjønn, samt mansjettknapper. Dette er et svært spennende prosjekt som er helt i tråd med våre visjoner og verdier, forteller han

Gir bort ett smykke og tre spill

Gamer.no har fått henda på ett av smykkene, «Engine Block», utformet som en stempelmotor og produsert i massivt sølv. Smykket er verdt 2700 kroner og finnes kun i seks eksemplarer i hele verden. Vi deler ut ett eksemplar her på Gamer.no. Vinneren får også et eksemplar av spillet, mens to andre vinnere får et spill hver.

For å delta i trekningen må du svare korrekt på disse spørsmålene:

Konkurransen er nå avsluttet og vinnerne er kåret og annonsert.

Merk: Bildene av smykket er ikke fotografier, men datalagde illustrasjoner. Smykkene er ikke ferdigprodusert enda.

Les også
Anmeldelse: Forza Motorsport 3

Siste fra forsiden