Sjuende runde i Telenorligaen League of Legends

– Vet ikke så mye om Trikken, men de er nok et sterkt lag

Både Trikken og Royal Vikings har troen på å ta med seg poeng fra tirsdagens oppgjør.

 «Criiix» har troen på å ta poeng mot Trikken, men forventer sterk motstand
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

SLIK SPILLES SYVENDE RUNDE I TELENORLIGAEN:

Vis mer

Kl. 18:00: DreamZ - Riddle
Kl. 18:00: Singularity - Fact Revolution
Kl. 18:00: Celestial - Major Militia
Kl. 18:00: Nordavind - Byte
Kl. 18:00: Trikken - Royal Vikings

Alle kampene spilles tirsdag 26. mars.

Se resten av kampene som skal spilles fremover i terminlisten her

Det er bare gått to dager siden lagene spilte sist, og allerede tirsdag braker lagene igjen sammen i vårsesongens syvende runde. I en runde definert av topplag som møter bunnlag, blir det spesielt viktig for topplagene å holde tunga rett i munnen, ettersom det er få poeng som avgjør hvilke lag som får bli med i sluttspillet eller ikke.

Også bunnlagene har mye å spille for, da å ta ett poeng fra et av lagene på toppen av tabellen kan være avgjørende for om laget står i fare for nedrykk eller ikke.

To av lagene som skal kjempe om poeng i ukens hovedkamp er Trikken og Royal Vikings, som begge har overgått all forventning denne sesongen. Vi har derfor snakket med Andreas «Yupwulf» Brustad fra Trikken og Chris «Criiix» Gyldenås for å høre hva de tenker om tirsdagens oppgjør.

Se kampen mellom Trikken og Royal Vikings på vår Twitch-kanal tirsdag klokken 18:00 »

– Jeg er ikke noe spesielt redd for dem

Etter å ha rykket forbi Fact Revolution på tabellen etter gårsdagens kamper er Trikken bedre plassert en noen gang for å kunne nå sluttspillet. I den sammenheng er det et sultent Trikken som i morgen møter Royal Vikings i håp om å styrke posisjonen sin som sluttspillkandidat. Midlaner for Trikken, Andreas «Yupwulf» Brustad, tror ikke kampen kommer til å bli alt for utfordrende.

DISSE SPILLER FOR TRIKKEN

Vis mer

Kjetil «OriginalBruiser» Martiniussen (Top)
Henrik «Waldan» Bratlie (Jungle)
Andreas «Yupwulf» Brustad (Mid)
Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
Tim «Lannister» Larsson (Support)

– Jeg er ikke noe spesielt redd for dem. Jeg regner med at vi vinner 2-0, men det er viktig at vi spiller bra og tar dem like seriøst som de andre lagene vi har møtt, sier han, før han fortsetter.

Gamer

– Royal Vikings har overrasket og tatt en del poeng. Det er fort gjort å miste en kamp i en best av to, og da betyr det mest sannsynlig at sluttspillet ryker. Likevel har vi bare spilt mot topplagene så langt, så jeg regner ikke med å miste noen poeng mot bunnlagene.

Til tross for mye snakk om hvilke lag som kommer til å nå sluttspillet, stopper ikke ambisjonene til Brustad og lagkameratene der.

– Målet er å vinne ligaen. Alle på laget tror vi kan klare sluttspill og ha en sjanse mot hvilket som helst av lagene som kommer dit. Om både vi og Fact på en eller annen måte kommer til sluttspillet, håper jeg å møte dem for å sette på plass «Nomi».

LES OGSÅ: Vi har gjort en vurdering av League of Legends-lagene midtveis i sesongen - utrolig jevnt i topp og bunn

Les også
Viking sikret sluttspillplass - Domino må ta ett poeng i siste serierunde

Tar en kamp om gangen

DISSE SPILLER FOR ROYAL VIKINGS

Vis mer

«Novachrono» (Top)
Chris «Criiix» Gyldenås (Jungle)
«Satizfy» (Mid)
Stijn «GG Sir» Drissen (ADC)
Anette «Pjush» Holm (Support)

Også i motsatt leir lever troen på å ta poeng i morgendagens oppgjør. Jungler og kaptein for Royal Vikings, Chris «Criiix» Gyldenås, venter sterk motstand mot Trikken, men har ikke tenkt å gi bort poengene uten kamp.

«Criiix» har troen på å ta poeng mot Trikken, men forventer sterk motstand
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

– Jeg vet ikke så mye om Trikken, men de er nok et sterkt lag, sier Gyldenås, og legger til.

– Det blir muligens to jevne kamper, men vi får se. Vi satser så klart på tre poeng til oss.

Som Brustad var inne på har Royal Vikings hatt en forrykende start på sesongen, og tronet lenge på toppen av tabellen sammen med sterke lag som Fact Revolution og Celestial Gaming. Til tross for en god start på sesongen er Gyldenås likevel fult klar over at det ligger noen tøffe runder foran laget hans.

– Sesongen så langt har vært ganske rar, men vi fortsetter å ta en kamp om gangen. Jeg må ærlig si at hvis vi fortsetter slik vi gjør nå, så når vi nok ikke topp fire, men heller omtrent på midten av tabellen, avslutter han.

Med syv poeng og en så godt som sikker posisjon på midten av tabellen er det likevel en sterk prestasjon av Royal Vikings å ha hevdet seg over bunnen av tabellen denne sesongen, en sesong som kan se ut til å være en av de jevneste og med høyest individuelt nivå på lenge. Med en tendens til å spille eksplosive «carry»-helter og bruk av sine uforutsigbare jungel-ruter blir det derfor spennende å følge med på om Gyldenås og kompani kan avspore trikken i den syvende runden av årets vårsesong.

Siste fra forsiden