Podkast

Rad Crew #143

Vi diskuterer Wind Waker HD med Marte fra Filmpolitiet

Denne uken har gutta fått storfint besøk fra NRK. 

Nintendos nyversjon av den ti år gamle Gamecube-klassikeren The Legend of Zelda: Wind Waker falt i god jord hos vår anmelder, og det kommer neppe som noen overraskelse at Rad Crew-gjengen også er begeistret for spillet.

Lekker nyversjon av et klassisk spill.

Imponerende Zelda og skuffende konsollspill

Denne uken har Are Ness Fløgstad, Stian Askeland og Jostein Hakestad fått med seg Marte Hedenstad fra P3-programmet Filmpolitiet, og Links nygamle eventyr er hovedtemaet for samtalen. Sammen forsøker de blant annet å finne ut av den magiske ingrediensen som gjør at spillet har tålt tidens tann så godt.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

The Wind Waker er naturligvis ikke ukens eneste tema. Som vanlig har vi også en toppliste, og denne gangen har gutta funnet fem spill fra den inneværende konsollgenerasjonen som hadde massivt potensiale men ikke klarte å levere.

Heavy Rain diskuteres også i denne episoden.

Resultatene var varierende, og noen av spillene i listen er helt klart bedre enn andre, men alle har det til felles at de burde vært mye bedre enn de ble.

Her er ukens meny:

  • Fem skuffelser fra denne konsollgerasjonen (00:00-30:40)
  • Nyheter, inkludert Deus Ex Universe og Gabriel Knight-nyversjon (30:40-38:40)
  • Spillprat m/ gjest Marte Hedenstad som har spilt Wind Waker HD (41:50-1:18:00)
  • Sluttsegment med blant annet feedback og spørsmål fra lytterne (1:19:00-1:43:00)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 143 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 142
Rad Crew: Episode 141
Rad Crew: Episode 140

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden