League of Legends / Telenorligaen

– Vi er overlegne i ligaen, forteller klubblederen

Nå har de hentet inn Jungle-spiller Tri Tin «k0u» Lam før andre runde av Telenorligaen.

Konkol Michal/Riot Games/Gamer.no

På lørdag avslørte Gamer.no at Riddles kaptein og Jungle-spiller, Adrian «Dipzey» Kjellesvik skifter beite. Han går til lagets største rival, nDurance. I andre runde av Telenorligaen spiller Riddle mot Sprutnoobs, som nylig signerte Mid Lane-spilleren Adam «Lider» Ilyasov for høstsesongen.

Kampen er utsatt grunnet uforutsette hendelser hos Riddle. Resten av kampoppsettet finner du på Telenorligaens turneringssider.

– Jeg vil si det er en oppgradering

DISSE SPILLER FOR RIDDLE:

Vis mer

Simon «Slemp» Ellefsen (Top)
Tri Tin «k0u» Lam (Jungle)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Nikolai «Mood» Martinsen (ADC)
Tore «Norskeren» Eilertsen (Support)

Innbyttere:
Joachim «Accziz» Torsvik (Top)
Dennis «Denden» Bui (Support)
Anıl «HolyPhoenix» Işık (ADC)

Til å ta over for kapteinen har valget landet på tidligere LCS-spiller, Tri Tin «k0u» Lam. Den talentfulle Jungle-spilleren har vært innom flere lag siden sist vi så ham i Telenorligaen, i håp om å kunne kvalifisere seg til LCS gjennom Challenger Series.

Nå står imidlertid Telenorligaen for tur. Klubbeier i Riddle, Mohammed Barzinje forteller til Gamer.no at han ser på den nye Jungle-spilleren som en oppgradering.

– Jeg vil si det er en oppgradering, og jeg tror «k0u» kommer til å passe godt inn i laget. Under vårsesongen var han innbytter for Lions, da «Dipzey» ikke kunne spille, så han har spilt med spillerne før.

Klubbeier i Riddle, Mohammed Barzinje.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Til tross for tilførselen av individuelt talent, står Riddle uten kaptein før kveldens oppgjør. Barzinje forteller Gamer.no at han likevel føler seg sikker på spillerne sine. Han sparer heller ikke på kruttet når han blir bedt om å måle Riddle opp mot regjerende seriemester, nDurance.

– Det er synd at Kjellesvik forlot oss, men gutta på laget vil fortsatt gjøre alt for å vinne kampen i kveld. Jeg tror ikke at tapet av lagkapteinen vil ha så mye å si for oss akkurat nå. Vi føler oss sterke, og når det kommer til nivå på spillere er vi overlegne resten av ligaen, inkludert nDurance. Vi har ett mål, og det er å vinne Telenorligaen.

Hvem kommer til å ta over kapteinsbindet?

– Vi har ikke hatt tid til å utnevne en kaptein enda. Jeg tenker vi kommer til å finne ut av det i løpet av neste uke.

Ser på Riddle som Norges klart beste lag

DISSE SPILLER FOR SPRUTNOOBS:

Vis mer

Michael «Cloud» Skrede (Top)
Vegard «Queth» Bakke Mikalsen (Jungle)
Adam «Lider» Ilyasov (Mid)
Isak «Kom Til Far» Davidsen (ADC)
August «Quixeth» Skarsfjord Nyheim (Support)

Les også
Kommentar: Hva nå, NRK?

Mid Lane-spiller Adam «Lider» Ilyasov har brukt tiden før høstsesongen på å prøvespille for nDurance. Laget kunne på lørdag meddele at deres valg landet på Sondre «Tivity» Afdal som startende Mid Lane-spiller. Dermed kunne Sprutnoobs sikre seg Ilyasov til å fylle Mid Lane-posisjonen i laget.

Ilyasov spilte åpningsrunden for Sprutnoobs, og er dermed ikke ukjent med spillerne på laget. Før kveldens oppgjør forteller han til Gamer.no at han tror Riddle er mye sterkere nå enn tidligere.

Adam «Lider» Ilyasov i Sprutnoobs.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

– Helt ærlig tror jeg Riddle blir mye bedre med den nye signeringen. «k0u» har bedre peiling på spillet, og han er bedre mekanisk sett. Bare det at han spiller for laget gjør at Riddle blir mye bedre enn nDurance.

Tatt Lams hyppige klubbskifter i betraktning, tror ikke Ilyasov at Riddle kommer til å holde lenge på Jungle-spilleren. Dersom klubben også skulle miste sin Mid Lane-spiller, Sander «Zhandia» Skogstad som står oppført som en del av den engelske organisasjonen exceL eSports, tror Ilyasov at flere lag kan slå Riddle.

– Jeg tror ikke «k0u» kommer til å spille for Riddle så lenge. Med hans talent har han mulighet for å spille for de aller fleste lagene i Challenger Series, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

– Hvis både «k0u» og «Zhandia» drar fra Riddle, kommer de til å falle ut av toppsjiktet i ligaen. Jeg tror til og med at andre lag enn nDurance kommer til å forbigå Riddle dersom det skulle skje. Hvis vi i Sprutnoobs forbedrer oss litt, tror jeg også at vi har en sjanse til å slå de.

Siste fra forsiden