Telialigaen - Counter-Strike

– Ingen av oss i Midgard har mistet håpet

Med kun én seier etter syv runder spilt blir de siste kampene i Telialigaen livsviktige for Midgard, mens Wizard er med i kampen om sluttspill.

Tobias «berzerk» Bertelsen og Midgard har ikke fått resultatene de håpet på så langt i sesongen.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

Sluttspillet i Telialigaen Counter-Strike nærmer seg med stormskritt, og etter åttende serierunde er det gode muligheter for at de fire lagene som får kjempe om tittelen som Norges beste er bestemt. Wizard, som har imponert så langt i sesongen, trenger medvind de siste to serierundene da de trenger to seire samtidig som andre lag må bli slått av antatt dårligere motstand. Midgard er i en helt annen bås, og vil bli møtt med nedrykk dersom de siste to kampene ikke går deres vei.

Tobias «berzerk» Bertelsen mener likevel nedrykk ikke bør være et aktuelt tema for Midgard.

SLIK SPILLES ÅTTENDE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

18:00 Vikings - Foxed
18:00 VOID - Apeks Rebels
18:00 Metizport - 777
18:00 Oilers - NVD Talent

20:00 Midgard - Wizard

Terminliste »

– Vi gjør alt vi kan til tross for lite tid, og vi går for to siere, alt annet er for dårlig. Vi ser frem mot begge kampene med selvsikkerhet.

Se kampen mellom Team Midgard og Wizard fra klokken 19:45 på TV 2 Play »

LES OGSÅ: Apeks leverte varene - fire lag allerede så godt som klare for sluttspillet

Slik ser tabellen ut før åttende runde.
Telialigaen.no

– Vi har gjort vår hjemmelekse

DISSE SPILLER FOR MIDGARD

sj Anders «DKOP» Eide Rasmussen
sj Kristian «KORN» Hokland
sj Martin «Hellzerk» Solbakken
sj Jostein «Slegga» Mikkelborg
no Tobias «berzerk» Bertelsen

Midgard har hatt en turbulent høstsesong, og har kun fått med seg én seier i kampen mot Nordavind Talent i fjerde runde. Laget ligger for øyeblikket på niendeplass, og risikerer direkte nedrykk, likevel er lagånden sterk.

– Ingen av oss i Midgard har mistet håpet. Både vi og Wizard har alt å spille for i denne kampen så jeg tror det blir en intens og morsom runde. Vi har gjort vår hjemmelekse, så nå er det bare å fokusere og spille vårt eget spill så burde vi stikke av med seieren, forteller Tobias «berzerk» Bertelsen.

Tobias «berzerk» Bertelsen og Midgard har ikke fått resultatene de håpet på så langt i sesongen.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

Til tross for å kun ha sanket inn tre poeng så langt i sesongen har Midgard spilt jevnt i flere kamper mot antatt bedre motstand. Bertelsen mener de jevne tapene skyldes mangel på lagtreninger.

– Vi har rett og slett fått lagt ned for lite tid på server sammen. Familie, jobb og noen uheldige omstendigheter har kommet i veien store deler av sesongen, og det er dessverre ikke så mye vi kunne gjort annerledes. Sesongen vår hittil har vært veldig skuffende, vi har ikke klart å leve opp til forventninger våre med å nå sluttspill. Før sesongen så vi på oss selv som en real kandidat for fjerdeplassen.

Les også
777 og 00 Prospects videre til finalen av sluttspillet

Videre forteller Bertelsen at han mener Midgard vil ha favorittstempelet inn i kveldens hovedkamp mot Wizard.

– Alt annet enn seier mot Wizard er for dårlig, og vi vet vi har det som trengs for å slå dem. Jeg spår en spennende og morsom kamp der vi stikker av med seieren til slutt, avslutter Bertelsen.

LES OGSÅ: 777 fosser videre i Telialigaen

– Vi har slått dem før, og vi bør gjøre det igjen

DISSE SPILLER FOR WIZARD

sj Anders «w4r» Gjerstad
sj Markus «Markow» Otterstad
sj Carl «fancy» Bruland
sj Andreas «hyvz» Brenn
sj
Sander «REAPER» Aadal

Wizard kom inn i høstsesongen av Telialigaen med en helt ny satsing, og resultatene deres har overrasket. Med tidlig poengsanking kom Wizard fort med i kampen om sluttspill. Nå ser mulighetene for topp fire dårlig ut, men Wizard vil fremdeles kjempe med nebb og klør i de siste rundene.

– Vi er alltid gira på å spille kamp, folk jubler og skriker om det skjer noe sykt til og med i treningskamper. Gutta er gira på å prøve seg på sjansen til sluttspill, selv om mye skal til. At vi har så mange nære kamper mot flere av topplagene i Norge gir oss det lille ekstra motivasjonen vi trenger. Dessverre har en del av oss jobb, så vi kan ikke være like dedikert som alle andre lag, men vi bruker den tida vi kan, og har vist at vi hører hjemme i førstedivisjon, forteller Carl «fancy» Bruland.

Carl «fancy» Bruland mener Wizard bør har stålkontroll i hovedkampen.
Martin Leigland/TV 2 E-sport

Bruland forventer en dominerende seier over Midgard.

– Vi har slått dem før, og vi bør gjøre det igjen. De spiller en seigere stil som betyr at vi må være ekstra disiplinerte, men de har jo ikke like mye individuelle ferdigheter som vi har, noe jeg tror kan slå gjennom om de ikke spiller optimalt. Vi er mer fleksible og flinkere på et høyere tempo, vi kan også ta dem i deres egen seige stil siden det veldig fort blir lesbart hva de pønsker på når de ikke gjør noe på en stund, forteller Bruland før han legger til.

– Jeg forventer at de kommer til å ta oss på senga med noen småting, men når gimmicken først er brukt opp så er vi klare for det igjen. Det burde bli en nokså komfortabel 2-0-seier for oss, avslutter Bruland.

LES OGSÅ: Nå starter verdens største Counter-Strike-turnering

Siste fra forsiden