Vi gir bort Halo: Reach

Lyst på en forrykende actionopplevelse?

I går kom endelig Halo: Reach i salg, og med det er en epoke i spillhistorien over. Halo-franchisen startet med Combat Evolved i 2001 og har på mange måter formet hvordan skytespill på konsoll skal fungere.

Reach-spillet foregår før handlingen i Combat Evolved. Spilleren er med i en gruppe Spartan-enheter (samme type som Master Chief) som skal redde planeten Reach fra krigerske romvesener. Vi får en gigantisk og voldsom actionopplevelse, i et spill som nærmer seg røttene til originale Combat Evolved. Samtidig er dette spillet mer modent enn sine forgjengere, mer menneskelig og alvorstynget.

Det er først og fremst i flerspiller at Halo-spillene kommer til sin rett, og Reach er intet unntak. Via Xbox Live får du rikelig med moduser, brett og muligheter til å holde deg engasjert i lang tid fremover. Man kan samarbeide på brett fra kampanjen, kjempe mot stadig vanskeligere bølger av fiender, slåss tre mot tre om å ødelegge eller beskytte en generator, og mye mer. Du kan også lage dine egne brett.

Bli med i trekningen

Gamer.no har nå tre Halo: Reach-spill i premiepotten. De som vil være med i trekningen må være fylt 16 år og svare korrekt på dette spørsmålet:

Oppdatering 17. september: Konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne er trukket.

Lykke til! Vi trekker og annonserer vinnere fredag 17. september.

Siste fra forsiden