King of Nordic

– Vi har gode odds i den første kampen

Ukens utfordrer i King of Nordic har troen på en god start i fredagens sluttspill.

Privat/Valve/montasje Gamer.no

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Gustav «GuzZ» Svensen
Julian «Snape» Winsnes
Adrian «JohnyJigglePeek» Bechmann
Igor «Macko» Macko
Kim «Winther» Fredrik Winther

Ny uke er nesten over, og det betyr en ny runde med King of Nordic. Tradisjon tro så har en ny norsk utfordrer tatt plassen i sluttspillet, og ønsker å utfordre om tronen.

Gustav «GuzZ» Svensen og lagkameratene forteller at det gikk relativt lett i kvalifiseringen.

– Kvalifiseringen gikk ganske greit, vi møtte en sterkt 1. divisjonsmiks i starten av sluttspillet som ble veldig jevnt. Den andre kampen var ganske lett, og det ble 16-4 til oss. Siste kampen mot Julius og gjengen var det ganske jevn, og «Macko» hadde ikke spilt siden september og presterte veldig bra som var bonus for oss. Vi følte at hele kvalifiseringen var ganske lett.

Se King of Nordic fredag fra klokken 19:00 på Twitch »

LES OGSÅ: Har ikke spilt siden kvaliken - fredag skal de representere Norge i King of Nordic

Fokuserer på eget spill

Gustav «GuzZ» Svensen håper de skal kunne imponere i King of Nordic.
Privat

Fredag kveld skal de altså ut mot resten av Norden i sluttspillet. Svensen mener at de må fokusere på seg selv, så får de se hvordan det går.

– Planen videre til i kveld er å bare spille vårt spill, blir mye hard motstand, men jeg vil si at vi har gode odds i den første kampen.

Nordmannen har tro på at de kan komme ganske langt, om alt sitter.

– Jeg vil si at både «Snape», «JohnyJigglePeek» og undertegnede har tidligere spilt i samme lag, og kjenner derfor hverandre veldig godt. Vi har mye bra å tilføye i både lagspill og individuelle ting, avslutter Svensen.

LES OGSÅ: Tidligere Telialigaen-kommentator klar for King of Nordic-sluttspill

Gamer.no i samarbeid med ESEN

Les også
Overbevisende oppvisning av «Bruland» og Bifrost

King of Nordic er et «kongen på haugen»-konsept der lag fra Norge, Danmark, Sverige og Finland kjemper mot hverandre. Gamer.no arrangerer de norske kvalifiseringene til turneringen i samarbeid med ESEN. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

Turneringen er åpen for alle lag, med et mål om å skape en god og organisert plattform for lag som er semi-profesjonelle og amatører i de nordiske landene. Dersom man ryker ut, får man delta igjen neste uke om man vil.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden