Telialigaen - Supporterprisen

Vi har kåret vinneren av Telialigaens Supporterpris

Én klubb skilte seg markant ut.

Denne gjengen sørget for god stemning.
Petter Elstad/Telialigaen

Under sluttspillet i Telialigaen var Gamer.no på plass for både å dekke det som skjedde, men også for å kåre den klubben med de beste supporterne i publikum. Premien på 10 000 kroner går til klubben, og er ment for å hjelpe dem med å bygge følgerskaren videre.

Undertegnede var på plass for å vurdere begge dagene, og det var variert nivå på publikum både i de forskjellige spillene men også fra lørdag til søndag.

Til og med når det var scenekamera prøvde de å vise seg frem.
Petter Elstad/Telialigaen

Én klubb skilte seg markant ut, nemlig Riddle. De møtte opp med bannere, plakater, flagg, skjorter, masse jubel og synkroniserte rop for å heie sitt eneste lag i sluttspillet frem, Riddle sitt Counter-Strike-lag. Selv om det gikk trått for laget til tider, satte ikke dette en stopper for supporterne som forsøkte å oppmuntre sine favoritter til å kjempe videre mot favoritten Nordavind.

LES OGSÅ: Apeks sikret seg sin tredje strake Telialigaen-tittel

Kommentatorene la også merke til dette underveis, og kommenterte flere ganger at Riddle sin supporter-gruppe var imponerende. Counter-Strike-kommentator Leon «Landor» Karlsen er ikke overrasket over vinneren.

Kommentatorene la merke til supporterne både under kampene og pausene.
Petter Elstad/Telialigaen

– Veldig fortjent at Riddle vinner supporterprisen, de var flere hakk over sine konkurrenter i helga. Selv uten å ha noen Riddle-spillere på scenen på lørdag. Det er alltid morsommere å kommentere når man merker at publikum er skikkelig med og det gjorde vi under Riddle sin kamp mot Nordavind. Herlig innsats og fullt fortjent seier på supporterfronten.

Det mest skuffende med at Riddle tapte semifinalen mot Nordavind var nok nettopp det at fansen gikk hjem etter dette.

Dermed stikker Riddle av med 10 000 kroner som skal hjelpe dem med å bygge fanskaren videre, og får da muligheten til å satse enda hardere inn mot neste sluttspill. Gratulerer.

Siste fra forsiden