King of Nordic

–  Vi har lagt inn en liten treningsleir hos «ENVI»

Ukens norske utfordrer i King of Nordic sier de har lagt ned forhåndsarbeid før fredagens hovedturnering.

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Emil «kaas» Kaasa
Genesis «envi» Crisostomo Reyes
Sondre «fibb0» Trones Gjerde
Aslak «kalsa» Svensen
Michael «miko» Akslen

Endelig helg sier mange, og det gjelder også for King of Nordic. Den ukentlige fredagsturneringen er tilbake, og nok en gang med ny norsk utfordrer. På det norske laget spillet Emil «kaas» Kaasa, og han forteller litt om deres oppkjøring til kveldens kamper.

– Vi hadde egentlig grei kontroll igjennom alle kampene i kvalifiseringen. Heldigvis for oss har vi med «ENVI» som både kan ta taktiske avgjørelser og drepe mange motstandere.

Se King of Nordic fra fredag klokken 19:00 »

Så langt denne sesongen har svenskene dominert spillet. Kaasa forteller at laget hans har lagt en liten plan for hvordan dette kan endres, om noe ironisk.

– Jeg syntes de nye endringene har vært positive, selv om Norge veldig sjeldent vinner er det alltid morsomt å ha noe å glede seg til på søndagene. Vi har denne uken valgt å legge inn en liten treningsleir hos «ENVI» for å prøve å slå svenskene, sier Kaasa før han legger til.

– Vi har fokusert en del på spillet, men la også inn litt tid til meditasjon for å prøve å ikke knekke så fort i viktige kamper. Hele laget var samlet under treningsleiren så jeg håper det er dette som skal ta oss over kneiken for å slå svenskene. Dessverre fikk «fibb0» en strekkskade under yoga-øvelsen så det er uvisst om han kan spille.

LES OGSÅ: – Jeg er egentlig ganske lei online Counter-Strike

Håper det blir spilling på LAN snart

Kaasa sier at han savner å spille med publikum og andre folk i nærheten.

– Håper vi får se en LAN-turnering snart. Men vi må nok vente til flere av landene får corona-situasjonene under kontroll først. Man kan ikke be spillerne ofre helse for å dra på lan.

Kaasa er ikke med som spiller i 1. divisjon av Telialigaen denne sesongen, men på spørsmål om hvem som har imponert han mest har han et klart svar.

– Har sett de fleste kampene som har blitt spilt så langt, og vil si at «Ruyter» er spilleren som har overrasket meg mest. Han er et levende bevis på at alder ikke har noe å si i Counter-Strike-sammenheng. En ekstremt god spiller, avslutter Kaasa.

LES OGSÅ: Apeks-kapteinen benket

Les også
– 777 er Norges beste lag, laget å slå, regjerende seriemestere

Gamer.no i samarbeid med ESEN

King of Nordic er et «kongen på haugen»-konsept der lag fra Norge, Danmark, Sverige og Finland kjemper mot hverandre. Gamer.no arrangerer de norske kvalifiseringene til turneringen i samarbeid med ESEN. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

Turneringen er åpen for alle lag, med et mål om å skape en god og organisert plattform for lag som er semi-profesjonelle og amatører i de nordiske landene. Dersom man ryker ut, får man delta igjen neste uke om man vil.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden