Apeks Rebels

– Vi har samlet fem spillere som har det som trengs for å bli best

Apeks har avslørt sin Rebels-satsing.

Disse fem spillerne har signert for Apeks. Fra venstre: Even «Holand» Holand, Steffen «Sly» Amundsen, Ådne «Sense» Storås Fredriksen, Preben «Trax» Martinsen og Tobias «shyyne» Sæther.
Fahil Anweri/Apeks

DISSE SPILLER FOR APEKS REBELS

Vis mer

Steffen «Sly» Amundsen
Ådne «Sense» Storås Fredriksen
Preben «Trax» Martinsen
Even «Holand» Holand
Tobias «shyyne» Sæther

Morten «zEVES» Vollan (trener)
William «zyko» Bjørnsen (assistenttrener)

Over to måneder er gått siden Morten «zEVES» Vollan signerte for Apeks som klubbens trener og spillerutvikler. Målet med signeringen var å etablere en akademisatsing som skal representere klubben i Norge, men også internasjonalt.

Etter en lang og intens spillerjakt ble laget endelig presentert onsdag formiddag.

LES OGSÅ: Valve bekrefter - The International arrangeres ikke i Sverige

Flere hundre spillere har søkt

Denise Annfinsen ønsker å sette Norge på kartet igjen med akademisatsingen.
Apeks

I forbindelse med Apeks Rebels annonseringen åpnet klubben for at spillere kunne søke seg inn i akademiprosjektet. Flere hundre spillere skal ha søkt på muligheten opplyser klubben selv i en pressemelding, men nå har valget falt på fem spillere som har spilt i forskjellige klubber rundt om i landet og en assistenttrener.

– Apeks Rebels er et langsiktig prosjekt der vi samler fem spillere som har det som trengs for å bli best. De har motivasjon og vilje til å bringe ferdighetene sine til neste nivå, sier daglig leder i Apeks, Denise Anfinnsen i pressemeldingen.

I følge Anfinnsen vil laget ta over plassen i Telialigaen og forsvare klubbens seks strake serietitler.

– Gutta vil spille i Telialigaen for oss, så vel som internasjonale turneringer der hovedlaget ikke skal delta. Dette er et langsiktig prosjekt for å sørge for å få norsk Counter-Strike tilbake på kartet internasjonalt, legger Anfinnsen til.

LES OGSÅ: Snart åpnes e-sporten opp igjen for publikum

Samles til treningsleir

Morten «zEVES» Vollan har også funnet seg en assistenttrener.
Fahil Anweri/Apeks

Spillerutvikler og trener Vollan forteller i samme pressemelding at de har hatt en lang og grundig rekrutteringsperiode. Han har sammen med sportslig leder Anders Kjær selv håndplukket de riktige spillerne til akademiprosjektet. I tillegg får Vollan med seg William «zyko» Bjørnsen som sin assistenttrener.

Les også
– Jeg spår en morsom kamp med mye dårlig Counter-Strike fra begge lag

– Vi har dykket dypt ned i den norske spillerbasen for å finne en gruppe mennesker som ville jobbe godt med hverandre i og utenfor spillet, i tillegg til å være de beste spillerne i sine respektive roller. Det var mange kriterier spillerne måtte oppfylle. Forventningene mine er at de har god arbeidsmoral og sult etter å vinne. Dersom de har det, finnes det ingen grenser for hvor langt de kan nå, sier Vollan.

Samtidig som laget annonseres sendes også spillerne direkte på treningsleir. Vollan har tidligere røpet at han ønsker seg en taktisk leder, men fire «mini-taktikere» i tillegg. Det vil være en filosofi laget bygges rundt.

– Dette er bare begynnelsen – og nå er vi endelig ordentlig i gang. Laget skal bygges opp med en filosofi om at alle skal bidra likt i nesten alle roller. Det vil være definisjoner, men ikke slik det har blitt brukt tidligere. I dagens «meta» ønsker jeg å utdanne alle til å bli en taktisk leder, avslutter Vollan.

Siste fra forsiden