King of Nordic

– Vi kan gå hele veien siden vi har fire gode spillere på laget

Ukens utfordrer i King of Nordic mener at én av lagets spillere ikke duger.

Levar «awath» Awat.
Privat

Det er fredag, og det betyr selvfølgelig et nytt sluttspill i King of Nordic. Upåvirket av det som skjer ellers i verden ruller den nordiske turneringen videre. Denne ukens norske utfordrer, med Levar «awath» Awat i spissen mener at veien til sluttspillet var relativt enkel, noe som ser ut til å være en trend for de som kommer så langt.

– Kvalifiseringen var ganske lett, siden det egentlig ikke var noen gode lag med på søndag, og vi hadde individuelt bedre spillere på vårt lag, forklarer Awat.

Se King of Nordic fredag klokken 19:00 »

LES OGSÅ: Apeks vant TV 2-kvalifisering - klare for stor europeisk turnering

Spiller med ny spiller på laget

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Levar «awath» Awat
Stian «Uniited» Rolstad
Jonas «mentals» Johannessen
Thor «thetroak» Roark
Adrian «JohnyJigglePeek» Bechmann

Awat sier at laget ikke har tenkt særlig mye på sluttspillet, da de spiller med en spiller de ikke har prøvd seg med før.

– Vi har ikke pratet så mye om sluttspillet eller planlagt noe. Vi spiller med en vi vanligvis ikke har med i «JohnyJigglePeek». Problemet er at vi har «Uniited» på laget som ikke er en så god spiller men han prøver iallefall. Planen er bare å spille vårt spill samt ha god kommunikasjon og se hvor det leder oss.

Awat sender nok et stikk til lagkompisen, som mest sannsynlig er en intern spøk tenker vi.

– Vi kan gå hele veien siden vi har fire gode spillere på laget, og «Uniited». Når vi er på så kan vi pange ganske hardt, forteller Awat.

– Har du fulgt med noe på Telialigaen i høst, i så fall hvem tror du kommer til å vinne sluttspillet neste helg?

– Har ikke fulgt så mye med, men mest sannsynlig vinner Apeks siden de er noen hakk over alle andre. Tror ikke det blir noen sjokk-resultat egentlig. Det skal sies at Bifrost er et spennende lag med veldig gode spillere som kan overraske, avslutter Awat.

LES OGSÅ: GameFraym fortsatte PUBG-dominansen i Telialigaen

Gamer.no i samarbeid med ESEN

Les også
– Tenker det blir en jevn kamp, men de er jo meget begrensa spillere

King of Nordic er et «kongen på haugen»-konsept der lag fra Norge, Danmark, Sverige og Finland kjemper mot hverandre. Gamer.no arrangerer de norske kvalifiseringene til turneringen i samarbeid med ESEN. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

Turneringen er åpen for alle lag, med et mål om å skape en god og organisert plattform for lag som er semi-profesjonelle og amatører i de nordiske landene. Dersom man ryker ut, får man delta igjen neste uke om man vil.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden