King of Nordic - Counter-Strike

– Vi kan i alle fall skape underholdning for publikum

Sondre «fibb0» Trones Gjerde og hans mikslag representerer Norge i King of Nordic fredag.

Valve/Privat/Montasje Gamer.no

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Sondre «fibb0» Trones Gjerde
Daniel «zykes» Jensen
Tony Andre «Nito» Nilsen
Genesis «envi» Crisostomo Reyes
Jonathan «Ruyter» Ruyter

Ny fredag, nye muligheter for de norske representantene i King of Nordic. Med Sondre «Fibb0» Trones Gjerde i spissen, skal det norske laget sikte mot tronen og ukens premie. Trones Gjerde forteller litt hva de har gjort i uken som har vært for å forberede seg.

– Vi er jo en sammensatt miks av norske spillere som samles for litt søndagsmoro, men vi har jo samtlige spilt med hverandre i mange ganger før i uformelle settinger, sier Trones Gjerde.

LES OGSÅ: King of Nordic mer enn dobler pengepremien

Sondre «fibb0» Trones Gjerde og resten av de norske representantene håper å imponere publikum.
Privat

Trones Gjerde forteller også litt om usikkerheten i hverdagen, men mener at e-sporten kan tjene litt på at folk mister andre underholdningstilbud.

– Det er jo selvsagt en stor usikkerhet i hverdagen over hva som foregår og hvor lenge karantenene og annet foregår. Har ikke merket noe ekstra oppmerksomhet, men det er alltid positivt for e-sport med mer dekning, og at det er fleksibelt så vi kan i alle fall skape noe underholdning for publikum.

LES OGSÅ: – Denne seieren var veldig bra for lagmoralen

Om hvordan de skal klare å vinne, svarer Trones Gjerde litt humoristisk.

– Det at vi har en plan for kvelden er vel å ta det litt langt, men «zykes» flekker vel frem sin høye IQ og lurer resten av Norden. Nå har han jo også fått litt eksplosive spillebrikker å leke med i «Nito» og «Ruyter», og «envi» stiller med sitt livs beste kamp, og jeg er her egentlig mest for moro skyld.

Trones Gjerde tror at Sverige blir tøffest, men at det er mye usikkerhet rundt resten.

– Anser nok Sverige som verste konkurrent, men det er jo uvisst når vi ikke kjenner til resten av de som er med, avslutter Trones Gjerde.

Se King of Nordic fredag fra klokken 19:00 på Twitch »

Satser større

Les også
– På onsdag kommer vi til å ha alle de andre sluttspilllagene i ryggen

I år har ESEN videreutviklet turneringen enda mer, med over 120 000 kroner i premiepenger, over 160 planlagte sendetimer og ukentlige konkurranser med WD_Black skal de sørge for å ta King of Nordic til nye høyder.

En annen nyhet denne sesongen er at lag som deltar vil bli tildelt rangeringspoeng på HLTV.org, som kan hjelpe nordiske lag oppover på den annerkjente rangeringen. King of Nordic vil også lansere sin egen «Hall of Fame» i løpet av sesongen på sine hjemmesider, med spillerstatistikker fra sesong én til nå.

Dersom ditt lag ønsker å delta vil det arrangeres kvalifiseringer her på Gamer.no hver søndag fra 15.00, så lenge Norge ikke er regjerende mestere fra før av. Selve hovedturneringen vil bli spilt hver fredag fra klokken 19:00 de neste syv ukene fremover.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden