Konkurranse

Julekalender 2021- Luke 5

Vi lodder ut en ny premie andre søndag i advent

Se hva som skjuler seg bak dagens luke.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Fersk spillmikrofon fra NZXT

NZXT Capsule.

I dag har vi en NZXT Capsule i premieposen. Capsule er spesialbygget for å være enkel å bruke – «plug-and-play». Mikrofonen har en lydoppsløsning på 24-bit med 96 kHz, og skryter av å ha en glimrende konvertering fra analogt til digitalt. Lyden plukkes opp i et nyremønster, som skal kunne minimere tastaturklimpring eller viftestøy.

Det skal være lett å rigge opp mikrofonen til et stativ om man ønsker det, uten mange skruer å forholde seg til.

Premiene er levert av NZXT, og koster ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.no om lag 1300 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
220 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden