Telialigaen - Counter-Strike

– Vi og Apeks er et hakk over andre norske lag - dette er jo jobben vår

Nordavind knuste løvene i mandagens hovedkamp i Telialigaen. Ruben «RUBINO» Villarroel mener det var stor nivåforskjell.

Ruben «RUBINO» Villarroel sier at laget tok kampen seriøst, noe som ble synlig i resultatet.
Sindre Stien/Good Game

SLIK ENDTE FJERDE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Riddle 1 - 1 Stabæk Momentum
Apeks 2 - 0 Celestial
Lions 0 - 2 Nordavind
Dgamers 1 - 1 Blue Revision
Demise 0 - 2 Bitfix

I den fjerde runden av Telialigaen endte Riddle og Momentum opp med ett poeng hver etter to utrolig jevne kart i sin kamp. Apeks fortsatte sin dominanse mot Celestial, og plukket opp tre poeng. Bitfix stakk også av med tre poeng mot Demise. Samtidig plukket Dgamers sitt aller første poeng for sesongen mot Blue Revision.

Selv om det var optimistiske tanker fra Lions-leiren på vei inn i ukens hovedkamp, ble det overkjøring i det Nordavind viste en helt annen side av seg selv enn det vi fikk sett forrige uke

Se kampen i opptak på Gamer.no sin Twitch-kanal »

Spilte seriøst fra starten av

DISSE SPILTE FOR NORDAVIND

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jørgen «cromen» Robertsen
Haris «H4RR3» Hadzic
Jesper «TENZKI» Plougmann Mikalski

For Nordavind ble det en gledens dag siden de kun tapte til sammen tre runder over to kart mot et forventningsfullt Lions.

– Grunnen til at vi vant med de sifrene var at vi spilte seriøst fra starten av, sett bort ifra noen runder mot slutten på Overpass. Vi har alltid en plan hver eneste runde vi spiller, og vi var for skarpe for Lions i dag bare tror jeg. Tror nok de var litt nervøse, fordi vi fikk en del gratismuligheter, forklarer Haris «H4RR3» Hadzic etter mandagens dominanse.

Ruben «RUBINO» Villarroel sier laget har gjort mye forskjellig i det siste.
Sindre Stien/Good Game

Taktisk leder, Ruben «Rubino» Villarroel mener at en av de store forskjellene mellom mandagens kamp og forrige ukes litt ustøe prestasjon var nettopp seriøsitet i spillet.

– Vi har prøvd en del forskjellige metoder og diverse i den siste tiden. Vi føler at det er mange ting vi må bli bedre på før vi klarer å ta neste steg, om det kanskje er å ta det litt mer seriøst enn nødvendig så får det bli.

Lions følte at de hadde en god mulighet til å ta poeng mot Nordavind, noe de ikke var i nærheten av.

– Jeg tenker det alltid er fint å ha troen på seg selv og sitt lag, og det har jeg respekt for. Jeg tror egentlig at vi aldri så potensialet til at de skulle kunne ta poeng. De er et ungt og uerfarent lag. De viste nok ikke alt de har innabords.

Villarroel mener at laget nå definitivt har de midlene de trenger for å lykkes, og at de med tiden og erfaringen på sin side skal kunne fortsette å gå ubeseirede gjennom sesongen.

Les også
Oilers omsider klare for å bevise at de hører hjemme i PUBG-toppen

– Vi og Apeks er nok et hakk over andre norske lag. Kanskje ikke på grunn av individuelle ferdigheter, men på grunn av erfaring og at vi faktisk har dette som en jobb, avslutter Villarroel.

LES OGSÅ: TV 2 vil behandle e-sport på samme måte som Tour de France

Kan lære mye av denne kampen

DISSE SPILTE FOR LIONS

Vis mer

Preben «Trax» Martinsen
Simen «Sido» Rem
Ådne «Sense» Fredriksen
Emil «Swizzy» Johnsen
Sebastian «Petteroes» Pettersen

Etter sitt første serietap for sesongen er fortsatt Preben «Trax» Martinsen optimistisk. Han utdyper litt om hva han mente gikk galt i kampen, og hva som må forbedres til fremtidige og avgjørende kamper i Telialigaen.

– Det er mye vi kan lære av en slik kamp. Både i forhold til vårt eget spill og motstander, både av å se feil i vårt spill og å se muligheter for forbedring. Vi kommer nok ikke til å gnage mye på dette tapet. Det er kjipt der og da, men det går fort over. Vi håper å kunne spille mot Nordavind igjen og vise en bedre figur på et senere tidspunkt, forteller Martinsen før han legger til.

LES OGSÅ: – Så mye for den «erfaringen» deres

Preben «Trax» Martinsen sier at Lions aldri kom helt i gang.
Lions

– Vi fikk ikke spillet til å sitte i dag. Vi ble ikke nervøse, men vi stresset spillet unødvendig i enkelte runder, sier en skuffet Preben «Trax» Martinsen for Lions etter tapet.

Martinsen og resten av laget vet at de spilte mot et lag som de opprinnelig ikke hadde planer om å ta poeng mot uansett, og fortsetter dermed med forventninger om at de skal kunne ende opp med en sluttspillplass.

– Vi spiller som et nyopprykket lag, og som «Sido» sa tidligere håper vi at vi har en reell sjanse til å nå sluttspillet selv med tap for Nordavind. Det har vært noe vi håpet på før sesongstart, og fortsatt har troen på, avslutter Martinsen.

Siste fra forsiden