Telialigaen - Rocket League

– Vi skal gi Fact en opplevelse de ikke kommer til å like

Playwell og Fact Revolution kjemper om Rocket League-sluttspill i Telialigaens siste runde.

Domino e-sport, Psyonix (Montasje: Gamer.no)

Den aller siste Rocket League-runden i Telialigaens vårsesong står for døren. Enda er det knallhard kamp om sluttspillplassene, og Playwell og Fact Revolution vil i aller høyeste grad være med å bestemme tabellen når de to lagene møtes torsdag kveld.

Før det braker løs har Playwell et forsprang på to poeng og en finger på tredjeplass på tabellen. Kaptein Ottar «Choke» Halvorsen vet det blir tøft å holde kveldens motstander i sjakk, men han har full tro på at det skal gå riktig vei.

– Vi skal kjøre så hardt som mulig og gi Fact en opplevelse de ikke kommer til å like, melder Halvorsen kontant til Gamer.no.

Du kan se kampen direkte på Twitch-kanalen til Playwell, fra klokken 20:00 på torsdag 25. mars.

– Vi vil ikke gi bort noe til noen

Etter åtte spilte serierunder ligger Playwell plassert akkurat der våre eksperter hadde spådd på forhånd. Med tre strake seire fra de tre siste rundene ligger «Choke» og kompani godt an, men Playwell-kapteinen er forsiktig med å ikke ta noe på forskudd.

ANTATT LAGOPPSTILLING FOR PLAYWELL

Vis mer

Anker Alexander «Painyyy» Bugge
Ottar «Choke» Halvorsen
Joakim «Creamyy» Scheelhardt

PLAYWELLS SISTE RESULTATER

🔴 🔴 🟢 🟢 🟢

– Formen er generelt bra, men vi vet at Fact er et godt lag. Vi forventer imidlertid å ta seieren i kampen, eller i hvert fall ett poeng, svarer Halvorsen.

Ett poeng og uavgjort er nok til å sikre en sluttspillplass for Playwell. Det smaker selvfølgelig best med seier, og «Choke» vil aller helst ta med seg god form og selvtillit inn i et sluttspill. Til Gamer.no forteller han likevel at det kan hende det blir nødvendig med endringer i lagoppstillingen for den siste serierunden.

– Det er veldig mulig vi tar en «shake up» med lagoppstillingen, men det gjenstår å se, sier Halvorsen uten å utdype akkurat hva det betyr.

LES OGSÅ: Slik trodde vi Rocket League-tabellen ville se ut etter endt sesong »

– Vi er «taggat»

«BanjoCarry» er klar for å sikre sluttspill på torsdag.
Jørgen Moe/Fact Revolution

Endringer blir det ikke hos Fact Revolution, som stiller med sin faste treer. I likhet med foregående sesonger, der det ofte har endt med stang ut, har formkurven gått litt opp og ned i vår. Kaptein Terje «BanjoCarry» Bekkvang melder imidlertid om bedre resultater i det siste.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

DISSE SPILLER FOR FACT REVOLUTION

Vis mer

Terje «BanjoCarry» Bekkvang
Mikael «Supr» Vanvik Aunet
Måns «Sh1n» Pettersson

FACTS SISTE RESULTATER

🟢 🔴 🔴 🟡 🟢

– Ja, det har vært litt opp og ned, men vi har hatt utvikling og hatt gode resultater i Rocket League Championship Series blandt annet. Så når vi spiller på vårt beste så er det veldig bra, forteller Bekkvang til Gamer.no.

Også for disse gutta er det matematisk sett mulig å gå videre med uavgjort, men seier ville bety garantert avansement. «BanjoCarry» vet hvor viktig kampen mot Playwell blir, og han er selvsikker før avspark.

– Veldig viktig kamp, her er det faktisk mulig å gå videre med uavgjort også. Men vi er såpass «taggat», som svensken på laget sier, at vi skal bare vinne den kampen.

Flere med i jakten

Slik spilles 9. Rocket League-runde i Telialigaen.
Rocket League Norge

Ellers på tabellen er det fortsatt spenning og potensielle sluttspillplasser å hente. Razzle Dazzlers' håp henger fortsatt i en tynn tråd, og selv om det skulle gå veien mot Foxed på torsdag er laget avhengig av andre resultater for å ta seg videre.

Domino er laget som tviholder på fjerdeplassen, men i møte med tabellvinner AW3 blir det knalltøft å ta poeng og også disse gutta blir nok nødt til å vente på andre resultater.

Ellers står Major overfor en tøff oppgave for å redde ansikt i møte mot tabelltoer Nordavind. Celestial og Maskineriet møtes i rundens siste kamp, der førstnevnte kan hale seg opp til kvalikplass, mens Maskineriet allerede er dømt til jumboplass og direkte nedrykk.

Du kan se samtlige kamper direkte fra klokken 20:00 på torsdag 25. mars. Alle sendes på forskjellige kanaler, og du finner en full sendeplan på bildet til høyre.

Slik ser tabellen ut etter åtte runder med Rocket League i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden