King of Nordic

– Vi skal sikte, skyte og drepe

Tvillingene Kristengård er tilbake i det gode selskap, og representerer Norge i ukens King of Nordic.

Eivind Von Døhlen/Good Game

Nok en fredag og helg er over oss, og også denne uken er det selvfølgelig King of Nordic. Etter at begge norske lag forrige uke tapte, er det en helt ny utfordrer som står for tur. Det er ikke hvem som helst som skal representere Norge heller. Brødrene Kristengård er tilbake i det gode selskap, etter noen år på sidelinjen eller som trenere.

Håvard «JolietoG» Kristengård forteller litt om deres kvalifisering forrige søndag. Det er tydelig at han har fulgt med på Førstegangstjenesten den siste tiden. De har kalt laget sitt «Sikt, skyt, drep».

– Kvaliken gikk som forventet den. Når du samler en gjeng med hodeplukkere fra samme by, som ikkje har problem med å slakte «fi», så e det som regel enkelt. Det eneste som skulle til var vel egentlig mottoet vårt: «Til Valhall». Det er et begrep vi skal følge notorisk.

LES OGSÅ: Jukseanklager overskygger historisk norsk King of Nordic-sluttspill

Se King of Nordic fredag klokken 19:00 på Twitch »

– Vi skal sikte, skyte og drepe

DISSE REPRESENTERER NORGE

Vis mer

Håvard «JolietoG» Kristengård
Henrik «NetoG» Kristengård
Martin «Mysil» Balstad
Henning «Nexy» Langseth
Anders «w4rmach1ne» Gjerstad

«JolietoG» har den siste tiden figurert som trener. I følge han selv så ønsker han ikke å returnere som spiller med det første.

– Det å spille på et seriøst igjen er ingenting jeg personlig ønsker. Jeg koser meg som coach, manager og alt-mulig-mann. Men vil tro det er gøy for de andre på laget.

LES OGSÅ: Norge vant King of Nordic – første gang på 20 måneder

I kveldens turnering har de planer om å gjøre som Ahre Ketil i Førstegangstjenesten, om man skal tro Kristengård.

Håvard «JolietoG» Kristengård gleder seg til King of Nordic. Her som spiller for Riddle.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Vi skal sikte, skyte og drepe. Plukke hoder på rundt 2000 meter med Mauser er noe vi gjør hver dag, så det er vel bare å gjenta det.

Kristengård tror ikke det blir noe comeback i Telialigaen med det første.

Les også
AW3 er Rocket League-mestere i Telialigaen for andre sesong på rad

– Skal aldri si aldri, men det er ikke en priotitering her og nå. For min del ser jeg frem til å videreføre min kompetanse i Counter-Strike og e-sport med klubben i mitt hjerte, Fact Revolution.

Som trener selv var det naturlig å spørre Kristengård om hva han tenker om den store trenerskandalen som preget Counter-Strike for tiden.

– Det er jo selvfølgelig utrolig trist, og noe som gjør enhver Counter-Strike-spiller forbannet. Men det er jo ikke en bombe at noen trenere velger å misbruke en sånn feil, avslutter Kristengård.

LES OGSÅ: – Jeg er egentlig ganske lei online Counter-Strike

Gamer.no i samarbeid med ESEN

King of Nordic er et «kongen på haugen»-konsept der lag fra Norge, Danmark, Sverige og Finland kjemper mot hverandre. Gamer.no arrangerer de norske kvalifiseringene til turneringen i samarbeid med ESEN. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

Turneringen er åpen for alle lag, med et mål om å skape en god og organisert plattform for lag som er semi-profesjonelle og amatører i de nordiske landene. Dersom man ryker ut, får man delta igjen neste uke om man vil.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden