– Vi skal være best

Treyarch slår seg på brystet

Treyarch letter på sløret angående det kommende Call of Duty-spillet, og klarlegger at det skal bli kongen på haugen.

Infinity Wards Call of Duty 4: Modern Warfare har solgt flere millioner kopier siden det kom ut i fjør høst. Spillet har med noen få unntaksuker vært det mest spilte over Xbox Live, basert på Major Nelsons offisielle statistikk, så det er ingenting å si på populariteten

Første titt på World At War

Vis større

Teaser: Call of Duty: World At War

Stikkord:
  • spill
  • ps3
  • wii
  • xbox 360
  • pc
  • call of duty
  • skytespill
  • krigsspill
  • World at War


Nå er et nytt spill i serien på trappene. Call of Duty: World at War, er som vi meldte om i forrige uke, blir det neste spillet i serien. Det tar for seg det scenarioer i Asia så vel som Europa fra andre verdenskrig, og vi skal få spille som både amerikanere og russere.

Call of Duty: World at War utvikles av Treyarch, det samme studioet som sto for Call of Duty 3. Til tross for at det er seriens dårligst rangerte spill hos oss, og fikk en smålunken mottakelse jevnt over, er Treyarch ved godt mot:

– Vi kommer ikke med dette spillet for å være nest best. Når vi lager spill med Call of Duty-navnet, enten disse er fra andre verdenskrig eller moderne tid, skal de være best i sin sjanger. Vi fjerner også nummeret i Call of Duty-tittelen av en spesiell grunn: Når du spiller Call of Duty: World at War, vet du at du spiller det beste skytespillet og det beste spillet basert på andre verdenskrig, noen gang. Det samme gjelder om du du spiller i moderne eller fremtidsrettet tidsregning, sier produsent Noah Heller til Videogamer.com.

Ydmykhet ser ut til å være for pyser.

Når det gjelder utvikleren av de andre tre Call of Duty-spillene, Infinity Ward, skal ryktene ha det til at de ikke sitter på latsiden om dagen. I følge Kotaku, sier en kilde på innsiden av spillutvikleren at de jobber med et fremtidsrettet skytespill. Det kan spekuleres i om dette kanskje er neste års Call of Duty-spill. Treyarch og Infinity Ward-studioene har god kommunikasjon, og hvis man tar Noah Hellers siste setning i sitatet i betrakning, er det ikke sikkert at ryktet er så helt ute på jordet.

Call of Duty: World at War kommer på PC, Playstation 3, Xbox 360 og Wii en gang til høsten, og kommer til å være det første spillet i serien med samarbeidsmodus lokalt og over nett.

Siste fra forsiden